Gipsy Kings by Andre Reyes İstanbul’da esti!

Gipsy Kings by Andre Reyes İstanbul’da esti!

Dünyaca ünlü isimler, gösterileri ve yapımları sanatseverlerle buluşturan Piu Entertainment organizasyonu ile Yapı Kredi’nin 80. Yıl Etkinlikleri kapsamında, Gipsy Kings by Andre Reyes, Türkiye turnesinde dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Albümleri 60 milyondan fazla satan, 30 yıllık başarı dolu bir müzik kariyerine sahip Grammy ödüllü Gipsy Kings, Andre Reyes’in liderliğinde 19 Eylül’de İzmir Kültürpark’da, 20 Eylül’de Antalya Açıkhava’da, 21 Eylül’de İstanbul Harbiye Açıkhava’da sahne aldı. Turne, 23 Eylül’de Ankara Bilkent Odeon’da ve 24 Eylül’de Adana Çukurova Üniversitesi’nde devam edecek.

Gipsy Kings by Andre Reyes, Piu Entertainment organizasyonu ile Yapı Kredi’nin 80. Yıl etkinlikleri kapsamında Djobi Djoba, Bamboleo, La Dona, Bem Bem Maria, Un Amore adlı şarkılarından oluşan repertuvarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Batı pop ve Latin ritimleri ile geleneksel flamenko stillerini harmanlayan ve dünyanın dört bir yanında unutulmaz konserlere imza atan Gipsy Kings, kurucu üyelerinden dünyaca ünlü Andre Reyes’ın yönetiminde ailenin diğer müzisyen üyelerinin de yer aldığı kadroyla hayranlarının karşısına çıktı. Latin ezgilerinin şarkılar kadar danslarla da hissedildiği gecede eğlenceli anlar yaşandı.

Albümleri 60 milyon satan, 30 yıllık müzik kariyerini geride bırakan Gipsy Kings, önce Avrupa’da çok sevilen ardından tüm dünyada hit olan ilk albüm şarkıları ‘’Bamboleo’’, ‘’Djobi Djoba’’ ve ‘’Baila Baila’’nın yanı sıra Latin ezgilerini derinden hissettiren “La Dona”, “No Volvere”, “Bem, Bem, Maria”, “Volare” ve “Un Amor” adlı eserlerin de yer aldığı şarkılardan oluşan bir repertuvar ile hayranlarının karşısına çıktı.

Bir yanıt yazın