Genç Rap Şarkıcısı B1RK4N yeni teklisi “FARKETMEZ” ile müzik listelerinde…

B1RK4N’ın “FARKETMEZ” adlı single çalışması Salt Music Company etiketi ile dijital platformlarda yayında.

Genç Rap Şarkıcısı B1RK4N yeni teklisi “FARKETMEZ” ile müzik listelerinde…

Türkçe Rap’in sevilen isimlerinden B1RK4N” yeni şarkısı “FARKETMEZ” ile müzik listelerinde yerini aldı. Müzik prodüktörlerinin gelecek vaat eden sesleri arasında gösterilen B1RK4N hip-hop kültürünü derinden yaşıyor. Şarkılarında kendi yaşanmışlıklarını dinleyicilerine aktaran sanatçı, gerçek hikayelerin gücüne inanıyor.

Yoğun bas ve güncel drum soundları ile harmanlanmış B1RK4N’ın yeni tekli çalışması “FARKETMEZ” toksik ilişkilerin ve aşk kavramına ait duyguların en gerçek halini dinleyicilere yüksek frekanslar ile sunmayı amaçlıyor. Dinlerken kanınızı kaynatacak, dans etme isteğinizi zirveye çıkartacak şarkı çıkış için gün sayıyor.

 

2001 yılında Samsun’da dünyaya gelen Birkan 10 yaşında 2PAC ve EMİNEM sayesinde Hiphop ile tanışmıştır. 2010 yılında gitar çalmaya ve bunun sayesinde farklı tarzlar arayışında olan Birkan, 2020 senesinde ilk parçası Rüya’yı yayınlamış olup, 2021 senesinde 2. parçası olan Lambo büyük sıkıntılar içinde çıkartmıştır. Sonrasın da B4SS GER1, Kafalar Jüpiter ve Combat şarkısı ile şarkı yayınlamaya devam etmiştir.

Bir yanıt yazın