DOLAR 32,3537 0.31%
EURO 35,1307 -0.02%
ALTIN 2.300,931,04
BITCOIN 23065053.3916%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Genç oyuncu Metin Ağırman dizi setlerini özledi

Genç oyuncu Metin Ağırman dizi setlerini özledi

ABONE OL
9 Haziran 2020 20:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranların fenomen dizisi “Çukur” ile dizi setlerine ilk adımını adan genç oyuncu Metin Ağırman sosyal medyada yaptığı paylaşımlarında setlere duyduğu özlemi dile getirdi.

Genç oyuncu Metin Ağırman oyunculuk deneyimine okul yıllarında sahne aldığı tiyatro oyunları ile başladıktan sonra “Çukur”, “Kalp Atışı”, “Çocuklar Duymasın”, “Söz” ve en son olarak “Arka Sokaklar” gibi ekranların en çok izlenen dizilerinde rol alırken aynı zamanda aldığı oyunculuk eğitimleri sayesinde kendisini her gün geliştirmeyi başardı.

Televizyon ekranlarında yayınlanan “Arka Sokaklar” adlı dizinin 545. bölümünde rol alan Metin Ağırman dizinin bu bölümünde çiçekçi karakterini başarıyla canlandırdı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlardan setleri çok özlediğini ve iyi bir teklif gelmesi durumunda bir dizide uzun soluklu bir rol alabileceğini takipçileri ile paylaştı. Ağırman ayrıca yaptığı bir paylaşımda “Hayallerinizin peşinden koşup güneşi yakalayın” diyerek takipçilerinin hayallerinin peşinden koşmasını temenni etti.

Metin Ağırman Kimdir?

1 Ekim 1999 senesinde Mardin – Dargeçit ilçesinde dünyaya gözlerini açan Metin Ağırman, ailesiyle beraber Mersin’e göç etti ve çocukluk yıllarının yanı sıra eğitim – öğretim yaşamını da Mersin ilinde sürdürdü. Genç oyuncu Metin Ağırman, yaşamını tiyatro ve sinema oyunculuğuyla devam ettirme kararı aldıktan sonra İstanbul’a gelerek burda yaşama başladı. 2015 senesinde İstanbul iline gelmiş olan Ağırman ilk set tecrübesini de reyting konusunda rekorlar kıran Çukur adlı dizi de yaşadı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.