DOLAR 32,5228 0.18%
EURO 34,6190 0.11%
ALTIN 2.492,860,30
BITCOIN 20857781.63201%
İstanbul
21°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Derya Uluğ bikinili pozunu paylaştığına bin pişman

Derya Uluğ bikinili pozunu paylaştığına bin pişman

ABONE OL
9 Haziran 2020 21:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecinin sonrasın normalleşme günlerinde kaldırılan seyahat yasağının kaldırılması üzerine Derya Uluğ sevgilisi Asil Gök ile birlikte soluğu Göcek’te aldı. Tatilin ilk günlerinden itibaren soluğu devamlı denizde alan Derya Uluğ sosyal medya hesabında kırmızı bikinisiyle çekilmiş pozlarını takipçileri ile paylaştı.

Tatile çıkmanın kendisine verdiği mutluluğu takipçileriyle doyasıya paylaşmak isteyen Derya Uluğ dün çıktığı tekne turunda kırmızı bikinisiyle çekilmiş fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Derya Uluğ’un yaptığı paylaşımların arkasından bazı takipçileri başarılı sanatçının zayıflığına dikkat çekerek zayıflığından dolayı ortaya çıkan kaburgalarını eleştirirken Derya Uluğ kendisine gelen eleştiri ve yorumlara “İnsanların kilolarına laf söyleyip, bunu alay konusu ederken zayıf olduğum için bana ‘kemik torbası’ demeniz büyük ironi. Sağlıklı olduğum için Allah’a şükrederken sizin ne düşündüğünüz umurumda değil” diyerek cevap verdi.

İŞTE O POZ

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.