Fenomen gelin Naz Mila’nın sansürsüz fotoğrafları sosyal medyayı karıştırdı

Takipçileri Naz Mila'ya "Sen annesin, sana hiç yakışmıyor"

1992 Azerbaycan doğumlu ve 1 çocuk annesi olan Naz Mila katıldığı evlilik programları sayesinde adını kısa sürede duyurmaya başladı. Belli aralıklarla verdiği cesur pozlarla dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Naz Mila bu kez objektiflere çırılçıplak bir poz verdi ve bu fotoğrafını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

Sert tepkiler geldi

Naz Mila’nın sansürsüz fotoğrafını paylaşmasının ardından kısa bir sürede binlerce beğeni gelirken bazı takipçileri tarafından da “Sen annesin hiç yakışmıyor” tarzı sert yorumlarda geldi.

 

Maskeli ve bikinli poz akımın ilk uygulayıcılarından biri oldu

Naz Mila ilk önce “İzdivaç” adlı evlenme programı ile adını duyurduktan sonra Zuhal Topal’ın sunduğu “Evleneceksen Gel” adlı programla televizyonlara çıkmaya devam ederek  adını duyurmuştu. Zuhal Topal’ın sunduğu programın en çok ilgi gören gelin adaylarından biri olan Naz Mila bunu çok iyi kullanarak kısa sürede magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri oldu. İlk başlarda sosyal medyadaki paylaşımlarında dekolte kıyafetler seçerken son paylaşımında çırılçıplak olarak poz vermesinden kısa bir süre öncede maske bikini akımına uyarak bu akıma uygun poz vermişti.

Ünlü iş adamının kardeşi ile adı anıldı

Naz Mila bir dönem de Türkiye’nin en büyük müteahhitlerinden biri olan iş adamı Ali Ağaoğlu’nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile birlikte görüntülenmişti.

 

Bir yanıt yazın