Ezgi Ayçe “Derin Yemin” adlı son çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

Ezgi Ayçe “Derin Yemin” adlı son çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

Müzik dünyasında sadece yorumculuğuyla ve güçlü sesi ile değil aynı zamanda kendi şarkılarını yazan Ezgi Ayçe 2018 yılında Enbe Orkestrası ile birlikte profesyonel müzik hayatına imza atmıştı. Albümün çıkış parçası olan “Yarım Sevda” adlı şarkıya Barcelona’da klip çekilmişti. Bugüne kadar Ajda Pekkan dahil olmak üzere birçok ünlü sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan Ezgi Ayçe çocukluğundan beri en büyük hayali olan müzik tutkusunu sahne ve albümlere taşımayı başarmıştı.

Müzik hayatına çocuk yaşlarda başladı

Anne ve babasının müzik öğretmeni olmasından dolayı daha çocuk yaşlarından itibaren müzikle iç içe büyüyen Ezgi Ayçe daha ortaokul yıllarında annesinin yönettiği korolarda, lise yıllarında ise babasının kurduğu lise orkestrasında bas gitar çalan ve şarkı söyleyen Ezgi Ayçe, aynı yıllarda kendi şarkılarını da yazmaya başlamıştır.

Ezgi Ayçe, Serdar Ayyıldız ile 2019 yılında söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan “Ateş Böceği” adlı şarkısında ortak bir çalışmaya imza atarken kısa sürede büyük bir beğeni toplamış ve Ezgi Ayçe’nin yorumladığı şarkı, Serdar Ayyıldız’ın proje albümünün çıkış parçası olmuştur.

Ezgi Ayçe bir çok ünlü sanatçı ile aynı sahneyi paylaştı

Ezgi Ayçe, bugüne kadar Yıldız Tilbe, Sertab Erener, Ajda Pekkan, Nil İbrahimgil gibi birçok ünlü sanatçının sahne ve albüm kayıtlarında yer almıştır.
Ezgi Ayçe söz ve müziği kendisine ait, aranjesini ve aynı zamanda yönetmenliğini de Ali Tolga Demirtaş’ın yönetmenliğinde akıllı telefon ile “Derin Yemin” adlı şarkısına klip çekerek Kasım ayında müzikseverlerle buluşturdu.

Ezgi Ayçe “Derin Yemin” adlı şarkısını kliplendirdi

Ezgi Ayçe son çalışması “Derin Yemin” ile ilgili olarak duygularını “ Çektiğimiz klip İstanbul’u yansıtsın ve şarkı ile bütünleşsin istiyordum. Pandemi döneminde akıllı telefonla klibimizi çekmeye karar verdik. Ekip arkadaşlarımla birlikte İstanbul’un Galata ve Karaköy semtlerinde tarihi mekanlarda klipi tamamlayarak şarkımızın ruhunu klip çalışmamızda oturttuk” diyerek ifade etti.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın