Esra Gezginci, Türk sinemasının aranan isimleri arasına girdi

Esra Gezginci, Türk sinemasının son dönemlerde en iyi çıkış yapan oyuncusu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Esra Gezginci, Türk sinemasının aranan isimleri arasına girdi

Oyunculuk hayatında “Tatar Ramazan” dizisi ile ses getiren tiyatro ve sinema oyuncusu Esra Gezginci özellikle son yılların en başarılı Türk filmlerinden biri olan “7. Koğuştaki Mucize” filmindeki rolü ile taraflı tarafsız tüm sinemaseverlerin beğenisini kazanmıştı.

Esra Gezginci en son FOX TV. ekranlarında yayınlanan “Son Yaz” adlı dizide canlandırdığı “Banu” karakteri ile televizyon izleyicilerinin de gönüllerine taht kurmayı başardı.

Esra Gezginci bugüne kadar rol aldığı tüm sinema ve dizi filmlerinde Türk sinemasının ve televizyonlarının usta oyuncuları ile rol alarak başarısını perçinlemeye devam ediyor.

Oyunculuk kariyerine tiyatrocu olarak adım atan Esra Gezginci, hayallerini gerçekleştirmek adına Ege Üniversitesi’nde bir oyuncunun alması gereken tüm eğitimleri alarak başarıyla mezun olurken aynı zamanda kendi yazdığı oyunları da belediye tiyatrolarında sahneledi.

Esra Gezginci oyunculuk duruşu ve çalışmalarda gösterdiği özen ve itina sayesinde bir çok yapımcı ve yönetmenin ilgisini çekerken kendisine teklif edilen rolleri büyük bir özenle seçmeye devam ederek.

Bir yanıt yazın