Esra Ceylan kimdir?

Esra Ceylan "Şiir Ekspresi" adlı eseri ile hayata dair bir iz bıraktı...

Esra Ceylan 1988 yılında Berlin’de doğdu. Çocukluğundan beri güzel sanatlara ilgi duyan Ceylan boş zamanlarında resim, iç tasarım, dans, müzik ve spor dallarında faaliyetlerini sürdürmüştür.

Kendini geliştirmeyi seven Esra Ceylan, farklı dil kurslarında yer almıştır. Ayrıca muhasebeye de ilgisinin artması sonucu bu alanda da özel bir eğitim alarak yeteneğini ilerletmiştir. Almanya Berlin’de büyüyen yazar (OSZ Handel) dış ticaret meslek lisesini başarı ile tamamladıktan sonra bu alanda uzun yıllar çalışmış şu anda da özel bir bankada kariyerini sürdürmektedir.

İlk şiirini 2008 yılında yazmıştır. Esra Ceylan, duygularını bu yol ile ifade etmenin verdiği huzurun farkına varmıştır. Şiirlerini aynı duyguları yaşamış olan okurları ile paylaşmak adına, ilk şiir kitabı olan „Şiir Ekspresi“ ni 2019 yılında şiir severlerin beğenisine sunmuştur.

Amacı hayata dair bir iz bırakmak oldu. Şairin kendisini en iyi anlatan şiirinin „Aşk Meltemi“ aviator siteleri olduğu doğrultusunda. Kitabın ana fikrini „Tren“ şiiri ile vurguluyor.

Gidiyorum duygu yüklü bir trende, başımda sevdan aklım sende.

Söküp alsınlar seni içimden acım çok, bu yolun gidişi var dönüşü yok…

 

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın