DOLAR 32,5816 0.28%
EURO 34,7341 -0.09%
ALTIN 2.495,380,45
BITCOIN 20275871.47514%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Eski ramazanlar Esenyurt’ta yaşatılıyor

Eski ramazanlar Esenyurt’ta yaşatılıyor

ABONE OL
28 Mart 2023 21:56
Eski ramazanlar Esenyurt’ta yaşatılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında hazırladığı çeşitli gösteriler ve şişme oyun gruplarıyla çocuklar doyasıya eğlenirken, yetişkinler ise hem el emeği ürünlerinin sergilendiği hem de geleneksel lezzetlerin olduğu Ramazan evlerinde keyifli bir akşam geçirdi.

Esenyurt’ta geleneksel hale gelen Ramazan etkinlikleri kapsamında eski belediye bahçesinde kurulan sahnede çocuklar için birbirinden renkli gösteriler düzenlendi. Yarışmalarla başlayan etkinlikler, sihirbaz ve jonglör gösterinin ardından, geleneksel Türk Tiyatrosu’nun unutulmayan eserlerinden meddah ile devam etti. Etkinlik alanına kurulan Ramazan evlerinde hem belediye kursiyerlerinin yaptığı el emeği ürünlerinin sergilendi hem de lokma, macun pamuk şeker gibi geleneksel lezzetler satışa sunuldu. 7’den 70’e herkesin keyifli bir akşam geçirdiği etkinlikler, Ramazan ayı boyunca her akşam devam edecek.

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.