DOLAR 32,5004 0.15%
EURO 34,7874 0.15%
ALTIN 2.488,401,07
BITCOIN 20793125.13144%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:54

AKŞAMA KALAN SÜRE

Ersay Üner’den “Selam” geliyor

ABONE OL
13 Ağustos 2019 15:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk müziğinin son dönemdeki en başarılı isimlerinden biri olan  Ersay Üner, kendisi hakkında hiç bilinmeyenler hakkında basına açıklamalarda bulundu

ÇOCUKLUĞUMUN HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞTUM

Ersay Üner yaptığı açıklamalarda “Çocukluğundaki en büyük hayalinin müzisyen olmak olduğunu ifade ederken, bu hayalimi gerçekleştirmek için çok mücadele verdim. Müzisyen olmak için çok çaba verdim ve bu hayalimi sonunda gerçekleştirdim. Kazandığım ilk para ile kendime klavye aldım ve böylelikle kazandığım ilk paramı müziğe yatırdım” dedi.

SEZEN AKSU EN ÇOK ŞEFKAT UYANDIRAN SES

Türkiye’deki starlar içinde Sezen Aksu’nun kendisi için ayrı bir yer taşıdığını ve en çok şefkat uyandıran ismin Sezen Aksu olduğunu belirtirken, Sezen Aksu’ya duyduğu hayranlığı bir kez daha dile getirdi.

AŞKI DİLİ OLSAYDI BENİM İÇİN ŞARKI SÖYLERDİ!

Kendisine sorulan“ Duyduğunuz en güzel aşk tanımı nedir? sorusuna  genç sanatçı Ersay Üner“henüz duymadım” şeklinde cevaplarken başarışı sanatçı, Aşkın dili olsaydı benim için şarkı söylerdi diyerek sözlerini tamamladı.

YENİ VİDEO KLİP MÜJDESİ

Yaz aylarının ilk günlerinde yayınladığı ve daha çıktığı ilk günden itibaren büyük ses getiren “Nokta” adlı albümünün ikinci klibi için hazırlıklara başlayan Ersay Üner radyolarda şu an en çok istek alan “Selam” adlı şarkısına klip çekecek. Ersay Üner “Selam” adlı şarkısının video klibinin Eylül ayında tüm dijital platformlarda yayına gireceğini ve müzikseverlerle buluşacağının müjdesini verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.