DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2263139-0.59128%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Betül Kasımoğlu oyunculuğa tekrar geri dönüyor

Betül Kasımoğlu oyunculuğa tekrar geri dönüyor

ABONE OL
13 Ağustos 2019 03:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıllarda Kuzey Güney, Çılgın Dershane ve Hanımın Çiftliği başta olmak üzere bir çok sinema filminde ve dizilerde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Betül Kasımoğlu yıllar sonra tekrardan ekranlara ve modelliğe dönüş yapma kararı aldı.

Daha önce kendisine gelen teklifleri değerlendiren Betül Kasımoğlu modelliğe ve oyunculuğa geri dönüş kararı alarak kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye karar verdi

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra, düzgün fiziği ve büyüleyici güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu yakında yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçmek için gün sayıyor.

Gelen teklifler arasında değerlendirme yapan güzel oyuncu ve model Betül Kasımoğlu Kıbrıs’tan gelen bir teklifi kabul ederek kısa bir süreliğine Kıbrıs’a giderek çalışmalara başladı.

Kısa bir süre sonra çekimlerine başlanacak bir sinema filmi için hazırlıklara başladığını belirten güzel oyuncu filmin ismi ve oyuncu kadrosu hakkında adeta ser verdi sır vermedi. “ Projede yer aldığım film bu yılın en iddialı filmlerinden biri olacak ve çok yakında herkes benden söz edecek” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.