DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Erkan Can ve Güven Kıraç çok yakında beIN CONNECT’te!

Erkan Can ve Güven Kıraç çok yakında beIN CONNECT’te!

ABONE OL
24 Ekim 2020 02:58
Erkan Can ve Güven Kıraç çok yakında beIN CONNECT’te!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Digiturk’ün internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT, içerik yelpazesini orijinal yapımlarla genişletmeye devam ediyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Erkan Can ve Güven Kıraç, pandemi sürecinde güvenli seyahat edebilmenin çözümünü karavan yolculuğunda buluyor. İstanbul’dan başlayan yolculukları süresince Türkiye’nin tatil beldelerini keşfe çıkan iki usta oyuncu, Bozcaada’dan Foça’ya, Ayvalık’tan Kaş’a kadar birbirinden güzel tatil merkezlerini ziyaret ediyor. Her bölümde Ata Demirer, Demet Akbağ ve Engin Günaydın gibi birbirinden ünlü isimleri konuk eden ikili, renkli sohbetleri ve tatlı çekişmeleriyle izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

Tüm bölümleri 30 Ekim’de beIN CONNECT’te yer alacak olan “Erkan Can ve Güven Kıraç Karavanda”, çok yakında beIN İZ’de ekranlara gelecek.

beIN CONNECT’i 1 ayboyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, ilk ay ücretsiz sonraki aylar için ayda 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.

beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.beinconnect.com.tr web adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.