DOLAR 32,3512 0.29%
EURO 35,1638 -0.01%
ALTIN 2.310,011,44
BITCOIN 22915673.34483%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

Emre Kongar eserlerini Storyel için seslendirdi

Emre Kongar eserlerini Storyel için seslendirdi

ABONE OL
21 Nisan 2021 10:32
Emre Kongar eserlerini Storyel için seslendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emre Kongar’ın ünlü eserleri Kızlarıma Mektuplar ve Yaşamın Anlamı, yazarın sesiyle Storytel’de yerini aldı.

Prof. Emre Kongar, Kızlarıma Mektuplar adlı kitabında, bireysel yaşam deneyimlerinden ve bilimsel bilgi birikiminden süzdüğü duygu ve düşüncelerini, kızlarına yazdığı mektuplar aracılığıyla bütün gençlere, anne-babalara ve öğretmenlere aktarıyor. Yaşamın Anlamı’nda ise Emre Kongar yaşamın anlamını sorgularken, mizahî bir üslupla sadece anılarının değil, edebiyat ve felsefenin de derinliklerinde geziniyor. Yazar okurlarını “ıhlamur kokan ilk öpücük”ten, 12 Eylül darbesi dönemindeki “Sakal eşimin egemenlik alanıdır, devletin değil” isyanına kadar ilginç çözümlemelerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Emre Kongar, kitaplarını seslendirirken okurlarıyla doğrudan sohbet ediyormuş gibi, kendisini onlara daha yakın hissettiğini belirterek, ‘Bu bana büyük bir mutluluk verdi. Ayrıca metinlerin dijital dünyada kendi sesimle kaydediliyor olması da bana sanki sonsuzlukla buluşuyormuşum gibi ilginç bir duygu yaşattı.’ dedi.

Kullanıcılar, Storytel’e mobil telefonlarına yükleyecekleri uygulama üzerinden abone olarak ulaşabiliyorlar. Storytel aboneleri, 4.000’in üzerinde Türkçe sesli kitabı, 2.000’e yakın Türkçe e-kitabı, 90.000’den fazla İngilizce sesli kitabı, 100.000’nin üzerinde İngilizce e-kitabı ve birçok podcast’i sınırsız dinleyebiliyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.