DOLAR 32,3726 0.16%
EURO 34,9780 -0.3%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 22779251.15178%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Emir Ersoy ile bayramda latin rüzgarı esecek

ABONE OL
27 Temmuz 2020 02:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji, denizcilik, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Yılmaz Ulusoy Holding, bünyesinde faaliyet gösteren Türk turizminin öncü tatil köylerinden Ulusoy Kemer Holiday Club açıldı…

Birçok otel ve tatil köyü Pandemi nedeni ile bu sezon açmama kararı alırken, Antalya’nın Doğası ile ünlü Kemer Bölgesinin en gözde ve köklü 31 yıllık tatil köylerinden biri olan Kemer Holiday Clup geçte olsa sezonu açtı. Sağlık ve Turizm Bakanlığının Pandemi önlemlerinin tüm ayrıntıları ile uygulandığı belirtten Genel Müdür Volkan Yorulmaz, tüm tatilcilerimizin huzur içinde bir tatil geçirmeleri için her türlü önlemi aldıklarını söyledi..

Kurban bayramı 2. günü, 1 Haziran akşamında yeni neslin önemli müzisyenlerinden Piyanist –Aranjör Emir Ersoy’un muhteşem konseriyle renklenecek. Türkiye’de son yıllarda latin ve caz müziğinin önemli ismi Emir Ersoy tatil severleri latin müziği eşliğinde bol bol dans ettirecek…

Ulusoy Kemer Holiday Club doğa harikası atmosferi, Gurme mutfağı ve tatilin her anına neşe katan eğlence anlayışıyla bu bayramda Emir Ersoy’un latin müziği renk katacak.

Ulusoy Kemer Holiday Club hakkında kısa bilgiler

Ulusoy Kemer Holiday Club emsalsiz mimarisi ve eşsiz plajıyla çok özel bir tatil köyü. Toros dağları eteklerinin Akdeniz’le buluştuğu çam ormanları içinde, geleneksel Anadolu Türk evi mimarisinin modern adaptasyonu ile inşa edilmiş 42,799 m² alana yayılan bir güzellik.

Ulusoy Kemer Holiday Club, ISO 9001:2008 Kalite Güvence Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenlik Sistemi, temiz denizin göstergesi olan “Mavi Bayrak” ve çevreye uyumlu, çevreyi koruyucu tesis unvanı olan “Yeşil Yıldız” ve “Beyaz Yıldız” sertifikalarına sahip.

Mavi bayrak özünde temiz deniz suyu, sonrasında da çevre eğitimi ve bilgilendirmeye önem veren gerekli donanıma sahip, iyi bir çevre yönetimini temsil ediyor. Ulusoy Kemer Holiday Club 1993 yılından bu yana Mavi Bayrak ödülünü gururla taşıyor.

Çocuklu aileler için en ideal ortamı sağlayan Ulusoy Kemer Holiday Club inşa edilirken ağaç konumları dikkate alınarak tasarlandığı için tek bir ağaca bile zarar verilmemiş. Aralarında 7-8 yüz yıllık zeytinlerin de yer aldığı toplamda 1206 adet ağaç bulunan Ulusoy Kemer Holiday Club bu sebeple“Ağa Han Vakfı Mimari Ödülü” ne aday gösterilmiş ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından “En Güzel Bahçe Ödülü”ne de layık görülmüş.

 Son dönemde bütün odaları tamamen yenilenen Ulusoy Kemer Holiday Club en iyi hizmet verebilecek hale getirilmiştir.

 Muhteşem bir eğlence anlayışına sahip tesiste birbirinden yetenekli ve deneyimli 30 animatör hizmet veriyor. Konuklara her gece değişik şovlar sunuluyor. Devamında da plaj ve iskelede gerçekleştirilen after şovlar konukları gece boyunca eğlendirmeye devam ediyor. Ayrıca tesiste açık hava diskosu da bulunuyor.

 Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde yer alan Ulusoy Kemer Holiday Club Kemer’e 7, Antalya’ya 35, havalimanına 45 km. uzaklıkta konumlanıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.