Elis Dağdelen kimdir?

Elis Dağdelen kimdir?

Elis Dağdelen 11.09.1990 tarihinde aslen Ankaralı bir ailenin ikinci çocuğu olarak Antalya’da dünyaya gelmiştir. Babası Lux motor yat şirketi sahibi Şinasi Dağdelen’dir.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra babasının yanında ticarete atılan başarılı iş insanı ve sanatçı Elis Dağdelen bu süreç içerisinde aynı zamanda medya sektöründe birçok iş kolunda başarılı işlere de imza atmıştır.

Oyunculuk üzerine aldığı eğitimler sonrasında ”Katil Casus” ve “Evde Kalmış Kızlar Köyü” adlı  iki projede yer alan Elis Dağdelen önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak “Depremzede” adlı yeni bir sinema filmi için çalışmalarına start verdi.

Bir dönem radyo programcılığının yanı sıra modellikte yapan Elis Dağdelen ayrıca bugüne kadar birçok başarılı organizasyona da imza atmıştır. Tüm bunların yanında da  iş insanı olarak yurt dışına deniz otomobilleri ihraç ederek ülke ekonomisine ciddi katkılarda bulunmaktadır.

Yakın zamanda ekranlarda olacağının da müjdesini veren güzel isim, 2024 yılında yeni projeleri ile hem sinema filmleri, hem dizi film projeleri ile ekranlarda olmak için görüşmelerine devam etmektedir..

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın