DOLAR 32,3781 0.14%
EURO 35,0491 -0.16%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2271728-0.59687%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ege Boran, La Shine ve Kuty, rap müziğine yeni bir soluk kattılar

Ege Boran, La Shine ve Kuty, rap müziğine yeni bir soluk kattılar

ABONE OL
12 Mayıs 2022 13:37
Ege Boran, La Shine ve Kuty, rap müziğine yeni bir soluk kattılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Boran ve Lia Shine, Kuty işbirliklerini 6 şarkıdan bir albümle taçlandırmıştı. Ege Boran ve Lia Shine Kuty ikilisi müzik otoriteleri tarafından rap müziğine yeni bir soluk olarak gösterilirken yaptıkları 4pf tarzı ile albümleri için ikili “Duyguların daha ön planda olduğu bir albüm yapmak istedik” dediler.

 

Ege Boran ve Lia Shine Kuty ikilisi albümlerinde yer alan “Painboys” adlı şarkılarının klip çekimleri için kameralar karşısına çıkarlarken yönetmen koltuğuna da Mert Dan oturdu. Rap müziğin genç yıldızlarının birlikte çalıştığı bu albümde Ege Boran ve Lia Shine Kuty ile uzun yıllardır dostluğu olan Çakal “Sen Sanmıyorum” şarkısıyla eşlik etti.

Müziğe nasıl başladıklarından bahsettikleri “İmkansız” şarkısında ise Reckol, Kuty ve Ege Boran işbirliği var. Albümde Kuty ve Ege imzalı “Peep Freestyle” ve “Dua” nın yanında Ravend işbirliğinde “Kelebekler” de yer alıyor. Bütün şarkıların düzenlemesinde ise Recep Eker imzası var

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.