Efe Akbulut “Cuma Gecesi Kalbim Boş” adlı şarkısına remix yaptı

Efe Akbulut ilk şarkısına remix yaptı...

Efe Akbulut “Cuma Gecesi Kalbim Boş” adlı şarkısına remix yaptı

Yayınladığı Cuma Gecesi Kalbim Boş adlı ilk teklisi ile Amerika’dan Türkiye’ye gelerek projesini ulusal radyo ve müzik kanallarına katıldığı programlarda anlatan Efe Akbulut  beğeni toplayan şarkısının remiks versiyonunu, doğum gününde takipçilerine yaptığı sürprizler eşliğinde yayınlıyor.

Sözü ve müziği kendisine ait olan projesinde başından geçen anıları renkli ve coşkulu bir tarz ile aktaran Efe Akbulut’un Cuma Gecesi Kalbim Boş adlı şarkısının New York Remix versiyonunda müziğindeki hareketli dans ögeleri ön plana çıkıyor.

Pop müzik sektörüne iddialı bir giriş yapan ve Türkiye’deki müzik yaşantısını yeni projelerle güçlendirmeyi hedefleyen Efe Akbulut, yeni şarkısını yayından önce hayranlarına yazdığı mektup ile şu şekilde paylaştı: ‘’İlk şarkımı bu kadar çok sevip, odanıza, kalbinize aldığınız için, sahiplendiğiniz için çok teşekkür ederim. Son iki aydır aklım havada, kalbim müzikte, bir gözüm ise hep sizin sosyal medyada yazdığınız yorumlardaydı. Bu yıl şansa doğum günümün cuma gününe denk geldiğini fark ettim ve şarkımızın New York Remix versiyonu ile çifte kutlama yapmak istedim. Bu cuma gecesi Manhattan sokaklarında Cuma Gecesi Kalbim Boş’un yepyeni versiyonu ile dans edip yeni yaşımı kutluyorum. Eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim.’’

Türkiye’de kendi tarzına farklı soluklar kazandırmak için kolları sıvayan Efe Akbulut, yeni şarkısı Cuma Gecesi Kalbim Boş’un New York Remix versiyonunu White Cloud Entertainment etiketiyle 8 Eylül Cuma günü itibariyle tüm dijital müzik platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın