Efe Akbulut kimdir?

Efe Akbulut kimdir?

Efe Akbulut kariyerine 17 yaşında reklam ve jingle yazarlığı yaparak başlamış ve daha genç yaşlarda içlerinde Türkiye Reklamcılık Vakfı’nın da bulunduğu birçok prestijli pazarlama yarışmasında birincilikler kazanmıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden bölüm üçüncüsü olarak mezun olan Efe Akbulut daha sonra, New York Üniversitesi (NYU)’nden Dekanlık Bursu alarak Marketing üzerine yüksek lisansını tamamıştır.

2018 yılında Recording Academy tarafından Grammy U kategorisinde Amerika Birleşik Devletlerindeki en iyi 5 genç yetenekten biri olarak seçilen Efe Akbulut, ardından Kuzey Amerika’nın en büyük radyo grubu olan iHeartRadio’da Meghan Trainor, Camila Cabello, Calvin Harris ve Wyclef Jean gibi dünya starlarının ekiplerinin projelerini geliştirdi.

Hayatta en çok sevdiği şeyin başından geçen hikayeleri şarkılara dökmek olduğunu söyleyen Efe Akbulut, tüm söz ve müziklerini kendisi yazıyor ve gitarını hiç yanından ayırmıyor. Sektöre kendi tarzındaki çıkış şarkısı Cuma Gecesi Kalbim Boş ile “Hey! Psstt! Sen!” diyerek merhaba diyen Efe, diğer hikayelerini de paylaşmak ve dinleyiciyle tanışmak için sabırsızlanıyor.

Bir yanıt yazın