Ecem Ken ilk tekisi “Yüzüğün” ile müzikseverlerle buluştu

Ecem Ken'in elektronik pop tınılı ilk teklisi "Yüzüğüm" yayında

Ecem Ken ilk tekisi “Yüzüğün” ile müzikseverlerle buluştu

Müzikle çocuk yaşta piyano ile tanışan, ilerleyen zamanlarda şiir de yazmaya başlayan ve bu bağlamda zaman içinde kendi şarkılarını yazan Ecem Ken, elektronik pop, R&B ve Reggaeton tınılı ilk teklisi “Yüzüğün”ü bağımsız olarak dinleyicilerle buluşturdu.

Sözleri Ecem Ken’e ait olan teklinin müziği Ecem Ken ve Florisha imzası taşıyor. Florisha aynı zamanda teklinin düzenleme ve prodüksiyonunu da üstlendi. Ayrıca teklinin Ecem Ken tarafından Kaiber Ai yapay zeka teknolojisi ile hazırlanan klibi, Ecem Ken’in YouTube kanalında yerini aldı.

Ecem Ken, “Yüzüğün”ü şu sözlerle anlatıyor:

 

“Uzun zamandır görmediğiniz eski sevgilinizin, kendine sizsiz bir hayat kurmuş olduğu gerçeğiyle yüzleşme hissi flörtün tarihi kadar eski bir histir. Eskiden kahvesini nasıl içtiğini ezbere bildiğiniz kişi, artık başkasının falının baş kahramanıdır, ayrıca artık kahvesini şekerli içmeyi de bırakmıştır. Hayat iki kişi için de ayrı yönlerde akıp giderken, bir gün hiç beklemediğiniz, hatta belki de olabilecek en kötü zamanda; bir yerde, hatta olabilecek en absürd mekanda karşılaşırsınız. Saç stilini değiştirmiştir, spora başlamıştır veya asla tarzı olduğunu düşünmediğiniz bir ceket giymiştir. Bir şeyler değişmiştir ama aynı zamanda pek bir şey de değişmemiştir. Ben bu karşılaşmayı olabildiğince esprili bir dille yazmak istedim ve bu sebeple bu karşılaşmanın hikayesine evlenmiş bir eski sevgiliyi koymak istedim. Ona bir alyans taktım ve bunu anlatan kadını da biraz hayalperest, biraz da naif yaptım.”

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın