DOLAR 28,8518 -0.12%
EURO 31,5455 0.01%
ALTIN 1.895,370,32
BITCOIN 1099529-0,17%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
Ece Erken sosyal medyadan kime neden isyan etti?

Ece Erken sosyal medyadan kime neden isyan etti?

ABONE OL
11 Ekim 2023 16:55
Ece Erken sosyal medyadan kime neden isyan etti?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü sunucu Ece Erken kendisi hakkında dava açan Murat Başoğlu’na seslenerek davayı geri çekmesini istedi. Ünlü sunucu davalık olduğu Murat Başoğlu için ” Murat Başoğlu Bırak peşimi” dedi.

Basın Bülteni Paketi

Ünlü sunucu Ece Erken’in Murat Başoğlu isyanı. Sunuculuk yaptığı programda ” Sapık adam ” dediği için hakkında dava açılan ünlü sunucu kendisine gelen dava bildirim mesajlarını paylaştı. Ece Erken bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ve artık bıktığını söyledi. Erken ” Şimdi bu Murat Başoğlu’na sapık mı ne dedik diye programdan ayrılalı yıllar olmasına rağmen istediği rakamı değiştiriyor, uzatıyor falan. Buna karşı dava açalım bizi meşgul ediyor diye , bezdim Murat bir bırak peşimi ” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.