Ebru Yaşar’dan Tüdanya’ya anlamlı destek!

Ebru Yaşar’dan Tüdanya’ya anlamlı destek!

Ebru Yaşar, Onur Akay’ın ünlü arabeskçi Tüdanya için destek çağrısına sessiz kalmadı

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’ın, arabesk müziğin usta ismi Tüdanya’nın yaşadığı zorlukları dile getirmesinin ardından, Ebru Yaşar’dan yardım eli geldi.

Tüdanya’nın Onur Akay’a, “Evime bir gelip halimi görseniz. Ben bir tek oda istiyorum. Damı akmayan, ev sahibinin aramadığı. Bir gece kondu alacak kadar bir gece yapılmaz mı ablam?” dediğini aktaran Akay, Ebru Yaşar’ın da kuzeni olduğunu ve bu konuda duyarlı olacağını söylemişti.

Bu duruma kayıtsız kalmayan Ebru Yaşar, Onur Akay’a ulaştı ve Tüdanya’ya destek oldu. Akay, Bilal Özcan’ın canlı yayınında, Ebru Yaşar’ın Tüdanya’ya yardım eli uzattığını ve ilk etapta 6 aylık kirasını ödediğini açıkladı.

Tüdanya’nın çok mutlu olduğunu ve Ebru Yaşar’a dua ettiğini belirten Akay, “İyi ki de Ebru Yaşar gibi bir akrabam var. Hem kalbi güzel, hem sesi güzel, hem de konservatuvar mezunu ve müziği en iyi bilen sanatçılarımızdan.” dedi.

2021 yılında gırtlak kanseri tedavisi gören ve gırtlağı alınan Tüdanya, sesini kaybetmişti. Ebru Yaşar’ın bu yardımı, Tüdanya için büyük bir destek oldu.

Bir yanıt yazın