DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20756112.46781%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ebru Polat hayranıyla evleneceğini açıkladı

ABONE OL
14 Haziran 2020 11:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı ilginç çıkışlar ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminden düşmeyen Ebru Polat sürpriz bir açıklama yaptı.

HAYRANIYLA EVLENİYOR

Ebru Polat yaptığı açıklamada maddiyatın kendisi için hiçbir önemi olmadığını ifade ederek yakın bir zamanda bir hayranımla evleneceğim ve onu sizlerle tanıştıracağım dedi.

HAK YOLUNA DÖNDÜK

Bugün gittiği kuaföründen bir paylaşım yapan ünlü sanatçı çektiği bir videoyu takipçileri ile paylaştı.  Paylaştığı videoda “Geçtiğimiz günlerde her güne 1 sevgili koyacağım diye bir espri yapmıştım. Normalleşme süreci başladı ve evlenmeye karar verdim.  Evlilik fobim vardı, ama inşallah bu fobim geçecek. Hak yoluna döndük hepimiz aklımız başımıza geldi. Doğru olanın evlilik olduğuna karar verdim ve sizlere bir hayranımla evleneceğimi açıklamıştım. Eşimi yakında sizlerle tanıştıracağım. Evlenmeme az kaldı” dedi.

MADDİYATIN HİÇ ÖNEMİ YOK

Ebru Polat’a bir hayranının “Yakışıklılığı, parası pulu filan önemli değil. Önemli olan sana yakışıp yakışmadığı” mesajına da “ Benim için maddiyat önemli değil. Benim için tek önemli şey beni sevip, sayan ve saygı gösteren birisi olması yeterli” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.