DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ebrar Mazhar’dan film müziği

Ebrar Mazhar’dan film müziği

ABONE OL
8 Mayıs 2023 22:45
Ebrar Mazhar’dan film müziği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemde Türkiye’deki solo kariyerine ağırlık vererek arka arkaya beğenilen pop – rock şarkılara imza atan Ebrar Mazhar, bu kez skalasına rap’i de dahil ederek dinleyicilerine sürpriz yapıyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Yayınladığı etkileyici single çalışmalarının yanı sıra rol aldığı Balkan Ninnisi dizisiyle de hayran kitlesini genişleten Ebrar Mazhar, 26 Mayıs’ta vizyona girecek “Efsunlu III: Muska” filmi için hazırladığı “Kafana Takma” isimli yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Şarkısında çıkarların ön planda olduğu günümüz dünyasına göndermeler yapan Ebrar Mazhar, tüm bunların geçici olduğu hatırlatılıyor.

Kafana Takma’nın söz, müzik ve düzenlemelerini oluşturan Ebrar Mazhar’a klipte, filmin yönetmeni Uğur kaplan ve görüntü yönetmenliğinde ise yakın arkadaşı Furkan Bayraktan eşlik ediyor.

Uğur Kaplan yönetmenliğinde korku ve gerilim türünde çekimi tamamlanan serinin üçüncü filmi “Efsunlu III: Muska”, 26 Mayıs tarihinde tüm sinema salonlarında gösterimde!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.