Duman Ankara’da Oktoberfest Festivali’nde unutulmaz bir performansa imza attı

Rock müziğin devi Duman festivalin finalinde unutulmaz bir performansa imza attı!

Duman Ankara’da Oktoberfest Festivali’nde unutulmaz bir performansa imza attı

Başkentte Oktoberfest coşkusu yaşandı. ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi’de gerçekleşen festivalde rock ve pop müziğin yıldız isimleri sahne aldı. İki gün boyunca 8 sanatçı ve grubun yer aldığı Oktoberfest Ankaralıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

Renkli ekip Random’dan “Ben Senden Vazgeçtim” ile son dönemin en başarılı çıkışlarından birine imza atan Skapova’ya; saf rock müziğin efsane topluluğu Malt’tan kendine has duruşu ve şarkılarıyla kalplerde yer eden Redd’e; rock’n roll’un en güçlü temsilcilerinden Yüksek Sadakat’ten romantik aşk şarkılarının kadife sesli ismi Feridun Düzağaç’a sevilen isimler en güzel şarkılarını alanı dolduran binlerce müziksever genç ile birlikte söyledi.

 

İlk günün kapanışını “Aşkın Olayım” parçasıyla ortalığı kasıp kavuran, Türk pop müziğinin en çok konuşulan isimlerinden Simge yaptı. Festivalin finalini ise Türk rock müziğinin en çok dinlenen dev ismi Duman gerçekleştirdi. Grubun solisti Kaan Tangöze uzun zamandır ODTÜ’te sahne almadıklarını ve çok özlediklerini söyledi. Grup konser sonunda seyircinin yoğun ilgisini kırmayarak tekrar sahneye çıktı. Grup iki saat boyunca hayranlarına unutulmaz bir müzik şöleni sundu.

Bir yanıt yazın