Derdo popun neferi Ozan Sarohan’dan yeni şarkı

Derdo popun neferi Ozan Sarohan’dan yeni şarkı

2018’de yayınladığı Güneşe Türkü albümü ve ardından yayınladığı teklilerin ardından dikkat çeken Ozan Sarohan, ”Amanın Yandım” isimli yeni teklisini Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.

Duygusal bir serüven!

Söz ve müziği Ozan Sarohan’ın kendisine ait olan Amanın Yandım şarkısı, insanın yaşadığı içsel zorlukları ve duygusal dönüşümleri dokunaklı bir hikaye ile anlatıyor. Prodüktörlüğünü Alican İpek’in yaptığı şarkının sözleri, derin bir içsel yolculuğun izlerini taşırken müziği ise dinleyiciyi duygusal bir serüvene davet ediyor.

Dinleyicilerine her yeni şarkısında yeni bir duygusal yolculuk sunan Ozan Sarohan, Türkçe Besk Pop janrasından esinlenerek hazırladığı Amanın Yandım şarkısındaki tarzı, dinleyiciler tarafından Derdo Pop olarak yorumlanıyor.

Müziğe olan ilgisini küçük yaşlarda fark ederek bu ilgisinin üzerine giden ve Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü’nde aktif olarak müzik kariyerine adım atan Ozan Sarohan, üniversite yıllarında Ahmet Ali Arslan, Dem ve Sükut gibi önemli gruplarla çalışmalar yaptı. Zamanla kendi tarzını oluşturan Ozan Sarohan, şarkılarında geleneksel motifleri ve enstrümanları ustalıkla kullanarak kendine özgü bir tavır yakaladı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın