Deniz Arcak “Sesimi Duyan Var Mı?” adlı şarkısıyla depremzedelere desteğe devam ediyor

Alkışlar Deniz Arcak'a!

Deniz Arcak “Sesimi Duyan Var Mı?” adlı şarkısıyla depremzedelere desteğe devam ediyor

Ülkemizin sevilen sanatçılarından ve bir döneme damgasını vuran Deniz Arcak sözlerini Arzu Taşçıoğlu, Ayşe İnci Coşkun, Beril Alakoç ile birlikte yazdığı ve müziğini de kendisinin yaptığı “Sesimi Duyan Var Mı?” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

 

Kahramanmaraş depreminin birinci yıl dönümünde birlik ve beraberliği bir arada tutmayı hedefleyen Deniz Arca “Sesimi Duyan Var Mı? adlı şarkısı ile duygusal bir anlatı sunmakla kalmayarak aynı zamanda depremzedeler için yardımda çağrısında bulunarak “Yaşanan deprem felaketi sonrasında tek yürek olduğumuz Kahramanmaraş depreminin birinci yılında yardımların azalmaya başladığı bir dönemde hem duygularımızı ifade etmek hem de yardımların devamının gelmesini sağlamak için bu şarkımızı yaptık ve dilerim ki bu şarkı vasıtasıyla birilerine faydamız dokunur. Şarkımızın tüm telif gelirini depremzede vatandaşlarımıza yardım olarak bağışlayacağız. Projeye destek veren herkese de canı gönülden teşekkür ederiz” diyerek duygularını ifade etti.

Deniz Arcak “Sesimi Duyan Var Mı?” şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Eyüp Boz oturdu.

Bir yanıt yazın