Demet Evgar “Bahar” dizisiyle ekranlara geri dönüyor

Demet Evgar'ın da kadrosuna dahil olduğu ve daha önce "Bahardan Önce" adı ile tanıtılan dizinin adının "Bahar" olarak değiştirildiği öğrenildi.

Demet Evgar “Bahar” dizisiyle ekranlara geri dönüyor

Demet Evgar kızı Merve’nin doğumu sonrası Show TV için MF Yapım tarafından çekimlerine başlanan “Bahardan Önce” adlı dizi ile setlere geri dönerken Show TV ve MF Yapım tarafından alınan ortak bir kararla dizinin adı “Bahar” olarak değiştirildi.

 

Senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği “Bahar” dizisinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

 

Demet Evgar “Bahar” adlı dizide diziye de adını veren Bahar karakterine hayat verecek ve dizide Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği “Timur”un eşi rolüyle seyircisiyle tekrar buluşacak.

 

“Bahar” dizisinin konusu

 

Bahar dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Evren (Buğra Gülsoy), Timur’un rakibi olacak. Dizide güçlü bir kadının hayatını yeniden inşa etmesi trajikomik hikayelerle ekrana taşıyacak ve “Bahar” dizisi seyirciye umut aşılayacak.

 

 

Bir yanıt yazın