DOLAR 32,5535 0.14%
EURO 34,8081 0.13%
ALTIN 2.471,170,38
BITCOIN 1988338-4.22108%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

04:40

SABAHA KALAN SÜRE

Deha Duygu Sayar yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Deha Duygu Sayar yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
2 Aralık 2022 02:28
Deha Duygu Sayar yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Buz’ adlı şarkısıyla müzik dünyasında fırtınalar estiren Deha Duygu Sayar, şimdi de ‘Haram Hakkım’ adındaki tekli çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

Deha Duygu Sayar’dan “Buz”dan sonra “Haram Hakkım”

Deha Duygu Sayar geçtiğimiz günlerde “Buz” adını verdiği teklisi ile müzik dünyasında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Başarılı sanatçı Deha Duygu Sayar bu çalışmasının ardından da bu kez “Haram Hakkım” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Deha Duygu Sayar 2014 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasında çeyrek finale kalarak büyük bir başarıya imza atarken daha sonra da Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olan Ebru Gündeş’e back vokal yapmıştı.

Deha Duygu Sayar’ın seslendirdiği “Haram Hakkım” adlı şarkının sözleri Melda Gürbey’e müziği Berk Telkıvıran’a ve mix- mastering’i Serkan Boz’a ait olup başarılı sanatçı bu çalışmasının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Ali Karakış oturdu.

Deha Duygu Sayar aylar süren titiz bir çalışmanın ardından müzikseverlerle buluşturduğu şarkısında güçlü sesi ve yorumu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı sanatçı ayrıca yeni yılda sürpriz projelerinin de olabileceğinin ilk sinyallerini bu çalışma ile vermiş oldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.