Damla Topçu ilk solo çalışması “Tek Derdim” ile müzikseverlerle buluştu

Damla Topçu "Tek Derdim" adlı çalışması ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı...

Damla Topçu “Tek Derdim” adını verdiği teklisi ile solo müzik kariyerinde ilk adımını attı. “Tek Derdim” adlı çalışmasında deneyimli müzisyen Damla Topçu pop ve R§B türlerini bir araya getirirken dünyaca ünlü Justin Timbarlake ve Ed Sheeran gibi müzisyenlerin ses ve mastering mühendisleriyle çalıştı.

Söz ve bestesi Damla Topçu’ya ait olan “Tek Derdim” adlı şarkının aranjmanını Eren Erdol yaparken prodüksiyonu Ali Çetinkaya ve Eren Erdol üstlenirken ses mühendisliğini dünyaca ünlü isim Stuart Hewkes yaptı.

Damla Topçu kimdir?

Damla Topçu 1991 yılında Yalova’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan başarılı sanatçı lise yıllarında Yalova Belediye Konservatuvarında piyano bölümünde eğitim gördü.

Üniversite yıllarında Damla Topçu değişik grup ve korolarla sahne alırken Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 2015 yılında başarılı bir şekilde mezun oldu.

Zorlu PSM’de “Damdaki Kemancı” adlı müzikalle ilk profesyonel müzik yolculuğuna adımını atan Damla Topçu bir dönemde başarılı sanatçı Edis’in de vokalistliğini yaptı.

Bir yanıt yazın