DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Covid-19’a yakalanan İkbal Gürpınar’ın yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor
  • Magazin Name
  • Covid-19’a yakalanan İkbal Gürpınar’ın yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor

Covid-19’a yakalanan İkbal Gürpınar’ın yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor

ABONE OL
1 Kasım 2020 18:22
Covid-19’a yakalanan İkbal Gürpınar’ın yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yıllar boyunca TRT ve Kanal 7 ekranlarında programlar sunan başarılı sunucu İkbal Gürpınar geçtiğimiz günlerde babası Mustafa Dönmez’i koronavirüs yüzünden kaybetmişti. Ünlü sunucu İkbal Gürpınar babasının ölümünü sosyal medya hesabından “Babamızı Murtaza Dönmez’i maalesef kaybettik. Emanetini bıraktı, gitti. İnnalillah ve inna ileyhi raciun… Mekanı cennet olsun, Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin… Ne olur dikkat edin. Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok” notuyla takipçilerine duyurmuştu

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Babasını koronavirüs yüzünden kaybeden İkbal Gürpınar’ında koronavirüse yakalandığı ve yoğun bakımda tedavi altına alındığını oğlu Alper Gürpınar annesinin sosyal medya hesabından “İkbal Gürpınar, yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Dualarınızı bekleriz” diye yazarak duyurmuştu.

İkbal Gürpınar’ın oğlu Alper Gürpınar’ın yaptığı paylaşımdan sonra İkbal Gürpınar üç gün önce sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

En sonunda ben de koronavirüse yakalandım. Gerçekten çok zor bir hastalık. Eklemlerim, kaslarım ve başım ağrıdıkça aklıma babam bu acılara nasıl dayanabildi dedim. Koronavirüsü nerede nasıl kaptım inan bilmiyorum. Umuma açık bir tuvalette mi yoksa başka bir yerde mi kaptım hiç bilmiyorum? Pandemi döneminden itibaren maske takmama, hijyen kurallarına riayet etmeme rağmen her şey demek ki olacağına varıyor.

Hiçbir zaman öllümden korkmadım. Ölüm yaradanıma kavuşmaktır benim için. İnşallah tedavim olumlu sonuç verir de sizlerle birlikte hayırlara koşmaya devam ederiz. Geriye dönüp baktığımda bomboş bir hayatım yok çok şükür. Benim kıymeti bilenler de oldu bilmeyenler de oldu. Beni kandırdığını sanarak haram yiyen kara cahiller. Her şeyimi ölünce buraya bırakıp gideceğim. Ölüm bir gül bahçesi. Hep şehadet istedim Allah’ımdan. Bu yüzden korkmadan defalarca Kudüs’e koşa koşa gittim. Bu hastalık belki orada başıma gelmedi ama belki bu hastalık Cennetime vesile olur. Ölümü istemek Allah indinde doğru değil. Ama Allah’ıma şükürler olsun ki bana her şeyin en güzelini yaşattı. Çektirdiği acılarla büyüyüp O’na nankörlük yapmak istemem. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin. Amin.

Not: Çok halsiz olduğum için beni telefonla arayanlara dönüş yapamayacağımı şimdiden bildiririm. Sizleri her zaman çok sevdim. Nelere sahip olduysam bunların hepsi sizin sayenizde oldu. Hakkınızı helal edin lütfen, benden yana herkese hakkım helal olsun” paylaşımını yaptı.

 İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

İkbal Gürpınar Kırıkkale’de 4 Ekim 1969 yılında dünyaya gelmiştir. Okuduğu üniversite içinde açılan sınavı kazanarak spikerlik mesleğine TRT ekranlarında 1994 yılında yayınlanmaya başlayan “25 Saat” adlı programla ilk adımı atmıştır.

Sunuculuk görevine devam ederken Ortadoğu Amme İdaresi’nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirmiştir. Eğitimini ve sertifikasını aldıktan sonra bir restoranlar zinciri olan firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yapmıştır.

Sunuculuk hayatına TRT Gap ekranlarında yapılan bir çok programla devam ederken 1998-2000 yılları arasında hem TRT’de görev yaparken aynı zamanda bir özel hastanede halkla ilişkiler müdürlüğü görevini yaptı. İkbal Gürpınar 2006 yılında ise “İkbal’le Yaşama Dair” adlı programı sunmuştur. “Yüzük Taşı”, “Mutluluk Oyunu” ve ardından “Kimse Yok Mu?” isimli programları da sunmuştur. Daha sonra ise “Hayatın İçinden” isimli programı da sunmuştur.

İkbal Gürpınar ilerleyen dönemlerde yine TRT ekranlarında “Kimse Yok mu?” ile birlikte “Gün Başlıyor” programını sunmuştur. Yaşadıklarını, izlenimlerini ve deneyimlerini 3 kitapta yazmıştır. Şiir albümleri ve şarkıları bulunmaktadır. Çocuklar için masallar yazmıştır.

Filiz Sabuncu’nun iki masalının da bulunduğu “İkbal’den Masallar” çocuklar tarafından çok beğenilmiştir. İkbal Gürpınar 3 defa evlenmiştir ve 2 çocuğu bulunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.