Çorum, Zafer Bayramı’nı İkilem ile kutladı

İkilem, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Çorum’da sahne aldı.

Çorum, Zafer Bayramı’nı İkilem ile kutladı

“Bir Sebebi Var”, “Kaybolurum Gülüşünde”, “Zamansız Şarkılar” ve “Geçemem Senden” şarkılarıyla son dönemin başarılı popüler müzik grupları arasına adını yazdıran İkilem, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Çorum’da sahne aldı.

Çorum Belediyesinin düzenlediği konserde binlerle bir araya gelen İkilem temposu bir dakika bile düşmeyen performanslarıyla sevenlerine Zafer Bayramı coşkusunu yaşattı.

“Bir Sebebi Var” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan popüler müzik gruplarından İkilem, Çorum Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Çorumlularla buluştu. Kadeş Barış Meydanı’nda binlerle bir araya gelen İkilem, Türk Bayraklarıyla çıktığı sahnede sevilen tüm şarkılarını müzikseverlerle birlikte seslendirdi.

Anadolu Rock müziğin sevilen eserlerini de repertuvarına ekleyerek hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan İkilem, Büyük Taarruz’un 100. yılını Çorum halkıyla birlikte kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Esat Kaba menajerliğinde konserlerine devam eden İkilem, Türkiye turnesi kapsamında konserlerine tam gaz devam edeceğini de duyurdu.

Bir yanıt yazın