Coral Ripley ile denizkızı macerasına balıklama dalmaya hazır mısın?

Coral Ripley ile denizkızı macerasına balıklama dalmaya hazır mısın?

hep kitap’tan çocuklar için yepyeni bir dizi iki kitapla başlıyor.

Dizinin ilk kitabı Deniz Muhafızları 1: Deniz Kızının Yunusu. Sualtı dünyasının koruyucusu ve Deniz Muhafızı olmak için seçilmiş Emily, Grace ve Layla’nın hikâyesi, bir yunusu balık ağından kurtarmalarıyla başlıyor. Okyanusların yardıma ihtiyacı vardır ki üstelik sorun sadece kirlilik de değildir. Kötü kalpli bir denizkızı ortalığı karıştırmaktadır. Deniz Muhafızları, bu sihirli dünyaya zarar vermemesi adına onu durdurmak zorundadır.

7 yaş ve üstü çocuklara hitap eden dizinin ikinci kitabıysa Deniz Muhafızları 2: Deniz Tekboynuzu. Emily, Grace ve Layla, buzla kaplı kuzeye doğru yola çıkıyor. Kutup bölgesinde yaşayan denizkızlarının hasta ve yaralı hayvanları tedavi ettikleri buzdan kale eriyor. Deniz Muhafızları ve yeni dostları, sihirli incilerden birini bulup barınağı Effluvia’dan kurtarabilecek mi?

 Deniz Muhafızları dizisinden Deniz Muhafızları 1: Deniz Kızının Yunusu ile Deniz Muhafızları 2: Deniz Tekboynuzu hep kitap logosuyla 24 Nisan’da raflarda yerini alacak. Dizinin diğer kitaplarıysa bu yıl içinde okurlarla buluşacak.

Bir yanıt yazın