DOLAR 32,3512 0.29%
EURO 35,1638 -0.01%
ALTIN 2.310,011,44
BITCOIN 22915673.34483%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Conthes Home yılın en başarılı ev tekstil ve kırlent markası ödülünü aldı.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Conthes Home yılın en başarılı ev tekstil ve kırlent markası ödülünü aldı.

Conthes Home yılın en başarılı ev tekstil ve kırlent markası ödülünü aldı.

ABONE OL
6 Kasım 2022 23:11
Conthes Home yılın en başarılı ev tekstil ve kırlent markası ödülünü aldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Conthes Home ‘un Yılın En Başarılı Ev Tekstil ve Kırlent Markası ödülünü aldığı 4. Etap Altın İnci Ödülleri; Sevil Uyar ve Bekir Aksoy’un sunuculuğunu yaptığı, Tuğçe Altun Kirişçi ve Emre Kirişçi’nin organizatörlüğünde Pearly Agency’nin düzenlediği muhteşem gala, Bostancı Dedeman Otel’de sahiplerini buldu.

Sahne de Bekir Aksoy ve Sevil Uyar sunuculuğunda Kırmızı Halıda Hande Aras sunuculuğunda gerçekleşen Organizasyona Gülden Karaböcek, Ceylan Koynat, Rahmi Özkan, Abidin Yerebakan, Volkan Başaran, Ümit Yaşar, Yener Çevik, Aydilge, Nevra Serezli, Cansu Taşkın gibi ünlü isimler katıldı. Kadına şiddet, çocuk istismarı ve erken yaşta evlendirilen kız çocukları için düzenlenen Altın İnci Ödülleri hakkında açıklamalarda bulunan Conthes Home yetkilisi Ahmet Doğru; “Firmaların, markasal değerlerini ortaya koymasında ve hak ettiği değeri almasında öncülük eden bu organizasyonda yer almak Conthes Home ailesi olarak muhteşem bir duygu. Conthes Home olarak birçok kültürün sentezlendiği ve derin bir medeniyetin izlerini taşıyan ve bugünün modern dokunuşlarını taşıyan, doğu ile batıyı birleştiren koleksiyonlar hazırladık. Bu hazırlamış olduğumuz koleksiyonumuzun altın inci jürisi tarafından karşılık görmesi, bizi ayrıca onure etmektedir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün yaptığımız ve yarınlar için yapmayı planladığımız tüm tasarım ve çalışmalarda bizim için en büyük takdir, halkımızın bize olan güvenidir. Ve bu ödülü de ilham kaynağımız olan ve kurulduğun ilk günden beri bizleri yalnız bırakmayan kadınlarımız, patronlarım ve bütün ekip arkadaşlarımız adına bu güvenin yansıması olarak kabul ediyoruz. Bu önemli, anlamlı gecede belirtmek isteriz ki; Kadının değerini bilmeyen kişiler ya da topluluklar zorbalıkla, şiddetle ve narsist yaklaşımlarla; sözel, fiziksel, ekonomik ve psikolojik olarak kadınlara uyguladıkları şiddetin sadece bugünü değil yarını da yok ettiğinin elbette farkında değiller ve bu zihniyetin mahvettiği hayatlar ve hayallerin sayısı maalesef rakamlarla ölçülemez durumda. Sadece kadınlarımızla son bulmayan bu şiddet; kız çocuklarının erken yaşta evlendirilmesi ile de zirve noktasını ulaşmaktadır. Gelecek nesillere daha saygılı ve sevgi dolu bir dünya bırakmak için kadına şiddet ve şiddetin her türlüsüne yüksek sesle hayır diyoruz. Son olarak bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer alan herkesi tebrik ediyor, iyi akşamlar diliyorum.

“ Kadına şiddet, çocuk istismarı ve erken yaşta evlendirilen kız çocukları için düzenlenen Altın İnci Ödülleri hakkında kısa bir açıklama yapan Emre Kirişçi “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir diyerek çıktığımız yolda büyük bir yol kat ettik, Sanatçılarımızla sponsorlarımızla ummalı çalışmanın sonuçlarını aldık. 6 aydır gece gündüz çalışarak oluşturduğumuz Altın İnci Ödülleri bizim çocuğumuz gibi oldu çıktığımız bu yolda büyümeye devam ediyor Türkiye genelinde düzenlemeyi düşündüğümüz organizasyonlarımızın başı olacak ve dünyaya ulaşacağız” dedi.

Başarılı organizatör Tuğçe Altun Kirişçi, ‘Organizasyonlarımızda bağıra bağıra söylüyoruz kadınlarımız ölmesin canlarımız yanmasın daha fazla kurban vermeyelim diye ancak her geçen gün daha da fazla olan kadın cinayetleri tecavüzleri tatbikî da canımızı fazlası ile sıkıyor. Bu tür organizasyonlarda bir tema kullanma zorunluluğumuz yok ancak biz özellikle bir tema seçiyoruz ki yaptığımız organizasyon daha fazla anlam bulsun sesimizi daha fazla duyuralım diye. “dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.