DOLAR 32,5295 0.2%
EURO 34,5660 -0.02%
ALTIN 2.489,750,28
BITCOIN 2044984-0.14146%
İstanbul
21°

KAPALI

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

Çok yönlü banyo tasarımına Geberit iCon ile yenilikçi çözüm
  • Magazin Name
  • Genel
  • Çok yönlü banyo tasarımına Geberit iCon ile yenilikçi çözüm

Çok yönlü banyo tasarımına Geberit iCon ile yenilikçi çözüm

ABONE OL
27 Haziran 2022 10:38
Çok yönlü banyo tasarımına Geberit iCon ile yenilikçi çözüm
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İç mimariyi destekleyen yeni nesil tasarım diliyle banyolarda ferah bir ortam yaratan Geberit, iCon banyo serisi ile son kullanıcı ve profesyonellerin ihtiyacına yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Aksesuar çeşitliliği sunarak benzersiz banyolar yaratmayı mümkün kılan iCon, daha fazla depolama alanı sayesinde de yer tasarrufu sağlıyor. Serinin modülerlik ve renk oyununun güçlü bir şekilde geliştirilmesi ile ortaya çıkan yenilikçi yaklaşımı, yaşam alanlarını özgürleştiriyor.

Türkiye’de ilk: Slim rim lavaboda taşma deliği yerine Clou sifon

Sahip olduğu renk, aksesuar ve lavabo çeşitliliği sayesinde her kullanıcıya hitap eden iCon, küçük banyolar için de ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. kulp rengi ve dolap seçeneklerinde farklı alternatifleri sunan seri, kişisel zevklere uygun bir tasarım dili ortaya koyuyor. Seride yer alan slim rim lavaboların taşma deliğinin yer almaması ve taşma işleminin lavabo arkasına konumlandırılan Geberit Clou sifon ile gerçekleştirilmesi de Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor. Güncel trendlere cevap veren açık ve kapalı depolama kombinasyonu ile kullanım rahatlığına sahip iCon, çekmece içlerinde sifon kesiği olmaması sebebiyle daha fazla depolama alanı ve estetik görünüm sağlıyor.

Daha verimli alan kullanımı için çekmece içi bölmeler

Standart (9 cm), light (5,5 cm) ve slim rim (1,5 cm) olmak üzere üç farklı lavabo alternatifine sahip iCon, geliştirilmiş ergonomik tutuşa sahip lavabo dolaplarındaki farklı renklerdeki kulplarla kişisel banyolar yaratma fırsatı veriyor. 155° geniş kapı açıklığına sahip düz boy dolabın kapak açısının bu kadar fazla olması, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Boy dolap ve üst dolaplarda gizli pahlı kapağın kolay açılması için bas-aç bağlantı parçasının varlığı da kullanım kolaylığı sağlıyor. Çekmecelerdeki çekmece içi bölmeler daha tasarruflu bir kullanım sunarken dolapların montajını daha kolay ve güvenli hale getiren yenilenmiş montaj sistemi de Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor.

Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 4 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 26 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, yaklaşık 50 ülkede sayıları 12.000’i bulan çalışanıyla 2021 yılında 3,46 milyar CHF ciro elde etmiştir. Geberit hisseleri SIX Swiss Exchange’de işlem görmektedir ve 2012 yılından bu yana SMI’nın (Swiss Market Index) bir parçasıdır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.