DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN 22767660.55838%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Çocukluğunuzun lezzetlerini sofranıza taşıyın

Çocukluğunuzun lezzetlerini sofranıza taşıyın

ABONE OL
27 Haziran 2021 13:46
Çocukluğunuzun lezzetlerini sofranıza taşıyın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocukluğunuzun vitrinlerinden çıkıp gelen emaye çaydanlık takımları, sağlıklı sofraların vazgeçilmez tercihlerinden oluyor. Benzersiz desenleriyle sofranıza baharı getiren Bambum’un emaye Clara Çaydanlık Takımları,   sağlıklı yapısıyla çay keyfinize ikiye katlıyor. Geçmişe yolculuğa çıkaran Bambum Clara Çaydanlık Takımları, kilitli kapak ve el yakmayan ergonomik kulplarıyla güvenliğinizi sağlıyor. Yüksek kaliteli ve şık tasarımlarıyla emaye tutkunlarının beğenisine sunulan Bambum Clara Çaydanlık Takımları, evinizdeki eşyalara zarar vermemesi amacıyla Bambum Mento kare nihale hediyesi ile birlikte satışa sunuluyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Sağlıklı, estetik ve organik ürünleriyle ön plana çıkan Bambum, emaye ürünleriyle sofralarımıza unuttuğumuz lezzetleri taşıyor.

Göz alıcı desen ve renkleriyle sofralara baharı getiren Bambum’un emaye Clara Çaydanlık Takımları, bakteri barındırmayan yapısıyla uzun yıllar kullanımınıza sunuyor. Ergonomik kulplarıyla kolaylık sağlayan Bambum Clara Çaydanlık Takımları, çay keyfinize ayrı bir hava katıyor. Sağlık dolu emayenin nostaljisini sofralara taşıyan Bambum Clara Çaydanlık Takımları, Bambum kare nihale hediyesi ile birlikte satışa sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.