2022’de vizyona girecek filmler

Sinemalar açılıyor! Hollywood şimdiden Indiana Jones 5, John Wick 4, Nobody 2, Jurassic World Dominion gibi önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanan filmleri çekimlerine başladı...

2022’de vizyona girecek filmler

2 Temmuz tarihinden sonra sinema salonlarının açılacak olması uzun bir süredir sinemaya hasret kalanları sevindirmişti.

Sinema salonlarının açılmasıyla birlikte 2 Temmuz günü Hızlı ve Öfkeli serisinin 9’uncusu olan Hızlı ve Öfkeli 9 yaklaşık 300 sinema salonunda birden seyirciyle buluşacak.

2 Temmuz’da vizyona girecek filmler

2 Temmuz günü Hızlı ve Öfkeli 9 filminin yanı sıra Cruella, Undine, Oyunları, Lux Eterna, Relic ve My Salinger Year filmleriyle beraber  Hababam Sınıfı Yaz Oyunları ile Ehrimen: Kanlı Yol, isimli Türk filmleri seyircisiyle buluşacak.

Jurassic Park World : Dominion

Amerika’da vizyona girmeye hazırlanan Hızlı ve Öfkeli 9 filminin Imax gösteriminden önce gelecek yaz seyircisiyle buluşacak olan Jurassic World: Dominion filminin 5 dakikalık fragmanı izleyiciye sunulacak. Filmin tanıtımı için yayınlanan fragmanda Jurassic Park ve Jurassic World serilerinde daha önce hiç görmediğimiz dinazorları görmekteyiz. Fragmanda “Her şey burada başladı” cümlesiyle bir dinazorun üzerine konmuş sivrisineğin görüntüsü teaser afişi bu filmin dinazorların insanlık öncesi yaşamlarından kesitlerinde yer alabileceğine dair tahminleri destekliyor.

İndiana Jones 5

İndiana Jones 5 birçok kez ertelenmesine rağmen çekimlerine başlanırken bu kez de sette yaşanan bir sakatlıkla gündeme geldi. Ünlü oyuncu Harrison Ford yine İndiana Jones şapkasını kafasına takmışken filmde yer alan bir dövüş sahnesinde omuzundan ve sırtından yaralanmasına rağmen çekimlere ara verilmediği, Ford’un iyileşene kadar, kendisinin olmadığı sahnelerin çekileceği öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Harrison Ford Star Wars Epsodi VII’de Han Solo’nun ünlü gemisine girerken ayağını kapıya sıkıştırması sonucu ayağını kırması yüzünden filmin çekimleri yine gecikmeli olarak tamamlanmıştı. Ünlü oyuncu bu kazadan hemen sonra ikinci dünya savaşından kalma bir eğitim uçağıyla bir golf sahasına çakılmış ve bu kazadan da kolunda bir kırık ve yüzünden yaralanmalarla atlatmıştı.

Nobody 2

Bu yıl gösterime giren Nobody filminin devamı gelebilir. Breaking Bad ve Better Call Saul dizisinin ünlü oyuncusu Bob Odenkirk’in başrolünü oynadığı filmin devamı hakkında resmi bir açıklama olmasa da filmin yönetmeni İlya Naishuller verdiği bir röportajda Jhon Wick filmini de kaleme alan Derek Kolstad’ın filmin devam hikayesini yazdığını açıklamıştı.

John Wick Capter 4

John Wick Capter 4’ün çekimlerine yakında başlanacağı öğrenilirken yine diğer serilerde olduğu gibi Keanu Reeves başrolü oynarken, filmde yeni birçok ünlü ismin yer alacağı ve bu isimlerle anlaşıldığı basına sızdırıldı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın