Çocuklara Ceza’dan rap şarkı

Ceza, Cartoon Network işbirliği ile çocuklar için rap şarkı için mikrofon karşısına geçti.

Rap müziğin sevilen isimlerinden Ceza ilk kez çocuklar için şarkı yaptı. Türkiye’de yayın yapan Cartoon Network internet sitesi tarafından “Yeni Cartoon Network’ü denediniz mi?” imaj kampanyası için Ceza ile çalışma kararı aldı ve bu kampanya kapsamında Ceza çocuklar için ilk kez mikrofon karşısına geçti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ceza “ Sanat hayatıma başladığım ilk andan itibaren en büyük hayalim çocuklar için şarkı yapmaktı. Cartoon Network’ten böyle bir teklif geldiğinde hem hayallerimin gerçekleşeceği için hem çocuklara rap şarkısı yapmanın heyecanı ile bu projeye dahil oldum. Şarkımın ritmi ve sözleri ile çocukların iç dünyalarını iyi ifade ettiğime inanıyorum, şarkıyı dinleyen çocukların şarkıyı seveceklerine eminim” dedi.

Warner Media Türkiye ve Ortadoğu Pazarlama, Dijital ve PR direktörü Esti Pakdemir “ Son dönemde çocukların rap müziğine ilgisinin arttığını görünce, biz de ülkemizin en iyi rap sanatçılarından biri olan Ceza ile görüştük. Kendisi Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından şeref diploması alan ve aynı zamanda Fair Play ödülüne layık görülmüş bir sanatçı. Bizim içinde böyle bir projede Ceza ile bir araya gelmek çok önemli idi. Yapılan şarkı bizim o kadar çok hoşumuza gitti ki, çocukların da bu şarkıyı çok seveceğine eminiz”dedi.

Bir yanıt yazın