DOLAR 32,5900 0.29%
EURO 34,7675 0.03%
ALTIN 2.491,730,30
BITCOIN 20665563.77267%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Cengiz Can hem cama hem şarkılara hayat veriyor

Cengiz Can hem cama hem şarkılara hayat veriyor

ABONE OL
26 Temmuz 2019 01:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çok misyon ve vizyon sahibi mimari prolerde görev almış ve bir çok markanın mimari yapısına dokunarak cama mimari anlamda hayat veren ünlü iş adamı “Cengiz CAN “ Zanaat ve Sanat Kariyerimin bir parçası dedi.  Cengiz Can geçtiğimiz günlerde “Zamanı Geldi” adlı ilk albümünü; Yıldız Tilbe, Musa Eroğlu, Güler Duman gibi birçok ünlü ismin yapımlarının yayınlandığı “Özdemir Müzik” etiketi ile yayınlamanın heyecanını yaşıyor. Klip çalışmaları için yakın bir zamanda İstanbul dışına çıkacak olan Cengiz Can keyifli bir çalışma oldu, yaklaşık 7 ay gibi bir süredir aranjörüm Mustafa Arapoğlu ile hummalı bir çalışma sürecinde bulunduk, en ufak detayı dahi gözden kaçırmadık. Albümün çıkış parçası olarak söz ve müziği Murat Sağır’a ait olan “Etiler” adlı parçamıza da klip çekeceğiz” dedi.
Cengiz Can’ın “Zamanı Geldi” ismini verdikleri albüm 7 şarkıdan oluşuyor. Albümün yapımcılığını Gazi Karadağlı üstlenirken Müzik Yönetmenliğini ve Aranjörlüğünü, son dönemlerde kulislerde adından sıkça söz ettiren Mustafa Arapoğlu üstlendi.
Cengiz Can; genç yaşlardan itibaren ticaret hayatına atıldım. Ama müzik hep içimde var olan bir kıvılcımdı.İş hayatımızda abim ile beraber çok ciddi başarılara imza attık. İç mekan mimari dekorasyon denildiğinde abim ile sahibi olduğumuz Ence Cam San. Yapı ve Dekorasyon firmamız camiada “Cama renk katan marka” olarak anılıyor, iş adamı olarak sağladığım bu başarıyı sanatçı kimliğimle de kısa zamanda hızlı bir ivme kazanarak müzik alanında da kendimi kanıtlayacağıma inanıyorum dedi.
“ Cengiz Can” Kariyer hayatıma sadece Zanaatkar olarak değil müzisyen kimliğim sayesinde Sanatkar olarak ta devam etmek bu alanda da başarılarıma yenilerini eklemek istiyorum dedi.Tüm müzik severlere desteklerinden dolayı şimdiden Teşekkür ediyorum.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.