DOLAR 32,3169 0.2%
EURO 35,1436 0.03%
ALTIN 2.294,230,75
BITCOIN 22900762.39933%
İstanbul
19°

AÇIK

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Çıplak video krizi!

ABONE OL
13 Kasım 2019 03:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

83 yaşındaki ünlü sanatçı Gönül Yazar’ın kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile aşk yaşamaya başlaması magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Şimdi ünlü çift bomba gibi bir iddia ile tekrar magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

 “CİNSEL İÇERİKLİ VİDEO VE FOTOĞRAF YOLLADI”

Bir kadın Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanarak “ 2 yıl önce şu an Gönül Yazar’ın sevgilisi olan  Rüzgar Mağden’in  Doğa isimli bir kadının hayatına girerek ona bir çok cinsel içerikli video ve fotoğraflar gönderdiğini, bu davranışları yüzünden bir başkası ile evlenmek üzere Doğa’nın evlilikten döndüğünü ve Rüzgar Mağden’in hasta ruhlu biri olduğunu” iddia etti.

 “İDDİALARI REDDETTİ”

2 Sayfa programına canlı olarak bağlanan Rüzgar Mağden, “ geçmiş yıllarda bir kadınla konuştuğunu ama o kadının farklı bir resimle kendisi ile iletişin kurduğunu, bu kadına da cinsel içerikli resim ve videolar gönderdiğini kabul ederken, bir çok kişinin iGönül Yazar’la aşk yaşamaya başladıktan sonra mutluluğunu elinden çalmak istediklerini iddia etti.

“BAZI KONUŞMALARI YAYINA VERİLMEDİ”

Canlı yayında sinirlerine hakim olamayarak argo kelimeler kullan Mağden’in bazı konuşmaları canlı yayında verilmezken, programa tekrar bağlanan kadın “Rüzgar Mağden arkadaşımı defalarca sosyal medya üzerinden taciz etti. Şimdi de 83 yaşındaki Gönül Yazar’ı kandırıyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.