Cihan Ölçek’ten “Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim”

Cihan Ölçek’ten “Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim”

Cihan Ölçek sözleri Sezen Aksu’ya müziği Levent Yüksel’e ait olan düzenlemesini Ozan Sarıboğa’nın yaptığı “Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim” adlı şarkısına yeniden hayat verdi.

 

Cihan Ölçek “Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim” adlı şarkının duygusuna bozmadan yenilikçi bir tarzda yeniden yorumlarken şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da kendisi oturdu. Cihan Ölçek klip çekimine selfie modunda başlayan ve VHS efektlerle 90’lara selam çeken bir tarzda klip çekti.

 

Cihan Ölçek yeniden hayat verdiği “Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim” şarkısı hakkında “”Her şeyin anlık yaşandığı ve hızla tüketildiği bir dönemden geçiyoruz. Bu ne yazık ki müziğe de yansıyor. Gününün çoğunu müzikle geçiren biri olarak, yeni şarkılarla pek bağ kuramıyorum. Bu dönemin insanı değilim! Duygudan, derinlikten uzak, çoğu zaman bir şey anlatmayan, kompozisyonu olmayan, melodisiz, dümdüz şarkılar duyuyorum. Elbette ki her şarkı büyük felsefeler içermek zorunda değil ama eğlencenin bile bir dozu, bir niteliği olmalı diye düşünüyorum. Dönüp dönüp ‘eski’ şarkılara sarılmamız boşuna değil. 90’lar Türkçe Pop hepimiz için hala can yeleği görevinde.” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın