“Cenazemize Hoş Geldiniz” filminin vizyon tarihi belli oldu

Yılın kahkaha garantili filmlerinden biri olan"Cenazemize Hoş Geldiniz" filmi vizyon için gün saymaya başladı.

“Cenazemize Hoş Geldiniz” filminin vizyon tarihi belli oldu

Filmlerin ve ekranların sevilen oyuncularından Gonca Vuslateri’nin kendi ailesinin yaşadığı bir olaydan yola çıkarak Doğacan Güneş Perkün tarafından kaleme alınan ve yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt’un yaptığı yapımcılıklarını Medyapım ve Ay Yapım imzası taşıyan “Cenazemize hoş geldiniz” filminin vizyon tarihi belli oldu.

Cenazemize hoş geldiniz filminde Erkan Can, Gonca Vuslateri, İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci, Timur Acar, Gözde Seda Altuner, Şükran Ovalı, Şebnem Sönmez, Deniz Uğur, Hakan Meriçliler, Hayal Ada Topakkaya ve Güven Hokka gibi isimler rol alırken Müge Boz ve Serhat Kılıç konuk oyuncu olarak filmde rol aldılar.

Cenazemize Hoş Geldiniz filmi 22 Aralık 2023 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

 

Cenazemize Hoş Geldiniz filminin konusu

 

 Ozan “İsmail Ege Şaşmaz” ve İrem “Sevda Erginci”nişanlanacakları günün sabahında, beraber yaşadıkları evlerinde uyanırlar. İrem bu nişandan dolayı gergindir çünkü ailesinin her üyesi birbirinden deli dolu ve sorun çıkarmaya müsaittir. Annesi “Şebnem Sönmez” nişan sabahı ruh ve sinir hastalıklarından çıkıp nişana katılacakken dolandırıcı teyzesi “Şükran Ovalı”, Hollanda’da yaşayan deli dolu bir halasının “Gonca Vuslateri” nişanda bir araya gelecek olması zaten tedirgin olmasına fazlasıyla yeterli bir sebeptir.

 

Bunların yanında Ozan’ın anne ve babası (Deniz Uğur ve Hakan Meriçliler) ise çok iyi eğitim almış aristokrat bir ailedir. Üstelik iki aile ilk kez nişanda tanışacaklardır. Ve nişan günü asıl olay İrem’in büyük babaannesi Atike’nin vefat etmesi ve cenazesi belediyenin hizmeti olan soğuk sistem buzdolabına konularak nişanın yapılacağı eve getirilmesi üzerine ortalık epey bir karışır. Aile üyelelerinin tüm sırları ve renkli karakterleri bir bir ortaya çıkmaya başlar.

 

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın