Cemil Topuzlu Açıkhava’da Tarkan rüzgarı esiyor

Tarkan kendine has dansları ile kendisini izleyenleri büyüledi...

Tarkan tarafından her yıl düzenlenen ve artık geleneksel bir hale gelen Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleştirdiği konser serisinde sona gelmeye başladı. Daha önce 5 konserinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesini tıklım tıklım dolduran Tarkan dün gecede altıncı konserinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesini doldurdu.

Geçtiğimiz 5 konserinde olduğu gibi bu konserine de özel bir video eşliğinde ve dansçıları ile sahne alan Tarkan konserine “Yolla” adlı şarkısı ile başladı. Şarkısından sonra seyircilerine seslenen Tarkan “ Bu gece yaşadığınız her şeye rağmen derdinizi ve tasanızı bir kenara bırakmaya ne dersiniz?.  Bu gece zincirlerinizi kırarak benimle olmaya var mısınız?” diyerek “Beni Çok Sev” adlı şarkısını seslendirdi. Daha önceki beş konserinde olduğu gibi konserinin ikinci yarısında unutulmaz şarkılarından “Unutmamalı”, “Ay”, “Gülümse Kaderime” ve “Yandım” gibi şarkılarını klasik gitar eşliğinde akustik olarak seslendirdi.

Diğer konserlerinde olduğu gibi bu konserinde de repertuvarında 22 şarkı bulunduran Tarkan konseri boyunca seyircilerine zaman zaman şarkıları ile duygusal anlar yaşatırken zaman zaman da hareketli parçaları ile coştururken kendisine özgü has dans tarzı ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesine gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Bu konserine de bir çok sanatçı, cemiyet insanı ve sanatçı izlerken, Burcu Esmersoy’un konseri en ön sıralarda takip ettiği gözden kaçmazken, Tarkan’ın “Tarkan Zamanı” adlı konserler serisinin son konseri 29 Eylül gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşecek.

Bir yanıt yazın