DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0.91818%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cartoon Network çizgi film kahramanlarını eğlenceli videolarda Youtube fenomenleriyle buluşuyor!
  • Magazin Name
  • Kültür-Sanat
  • Cartoon Network çizgi film kahramanlarını eğlenceli videolarda Youtube fenomenleriyle buluşuyor!

Cartoon Network çizgi film kahramanlarını eğlenceli videolarda Youtube fenomenleriyle buluşuyor!

ABONE OL
21 Mayıs 2021 13:21
Cartoon Network çizgi film kahramanlarını eğlenceli videolarda Youtube fenomenleriyle buluşuyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

En sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, Çizgi Film Gurmeleri’nin yeni sezonuyla çocukların karşısına çıkıyor. Çocukların en sevdiği fenomenlerden Oha Diyorum, Uras Benlioğlu, Meryem Can, Dila Kent, Ecrin Su Çoban, Sese Gel Çocuk, Semiraminta ve Berat Efe Parlar, birer “Çizgi Film Gurmesi” olarak çocukları eğlenceye davet ediyor. Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler 24 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 17.30’da Cartoon Network’te başlıyor. Çocuklar bölümlerin tekrarını ise 24 Mayıs’tan itibaren 18.30’da www.cartoonnetwork.com.tr ve Cartoon Network Türkiye Youtube kanalında izleyebiliyor.

Cartoon Network’ten çocuklara büyük sürpriz

Kahkahanın adresi Cartoon Network yepyeni bir sürprizle çizgi film severlerin kapısını çalıyor. Çizgi filmleri avuçlarının içi gibi bilen, şarkılarını dilinden düşürmeyen ve oyunları hem oynamayı hem de yorumlamayı seven “Çizgi Film Gurmeleri” ikinci sezonuyla çocukların karşısına çıkıyor. Yeni sezonda çocukların en sevdiği Youtube fenomenleri, “Çizgi Film Gurmesi” olarak Cartoon Network’te çocuklarla buluşuyor.

Çizgi Film Gurmeleri rap şarkısına yeni bir yorum getiriyor. 

Berat Efe Parlar’ın sunuculuğunu yaptığı Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler’de Ecrin Su Çoban Ceza’nın seslendirdiği Çizgi Film Gurmeleri rap şarkısına yeni bir yorum getiriyor. Meryem Can, Scooby Doo karakterlerinin tarzlarını deniyor; Oha Diyorum ise Elma ve Soğan’ la ilk defa 24 saat vakit geçiriyor. Dila Kent, Gumball ile eğlenceyi paylaşırken; Semiraminta’nın Kafadar Ayılar ve Teen Titans Go ile çektiği birbirinden eğlenceli ve danslarla dolu videolarla çocuklara birbirinden eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Sese Gel Çocuk, Kral Şakir’in muhteşem dev puzzle’ını ve rap şarkısını çocuklarla buluştururken; Uras Benlioğlu ise favori çizgi filmi Craig’in Krallığı’ndaki çizgi film efsanelerini deniyor. Ayrıca Ecrin Su Çoban, Tom ve Jerry Challange’ı yaparken, Dila Kent de DC Super Hero Girls’ün süper güçlerini gerçek hayata uyarlıyor. Cartoon Network’ün sevilen Youtuber’ı Youtuber Necati ve Toony Tube da yeni bölümleriyle Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler’de yerini alıyor.

En sevilen fenomenler Cartoon Network’te buluşuyor

En sevilen fenomenler ve en sevilen Cartoon Network çizgi filmlerinin bir araya geldiği Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler serüveninde; zorlu görevler, sürpriz dönüşümler, birbirinden heyecanlı meydan okumalar, deneyler ve çok daha fazlası yer alıyor.

Çocuklar, Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler’in bölümlerini 24 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 17.30’da Cartoon Network’te izleyebilecek. Bölümlerin tekrarı ise 24 Mayıs’tan itibaren 18.30’da www.cartoonnetwork.com.tr ve Cartoon Network Türkiye Youtube kanalından izlenebilecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.