Çar Ailesi’nin düğünü varsa Mahallede bayram var!

Çar Ailesi’nin düğünü varsa  Mahallede bayram var!

Bölgenin en tanınır ailelerinden biri olan Çar Ailesi’nin büyüğü Seyfettin Çar’ın oğlu Bülent Çar ve Özbay ailesinden Rümeysa Özbay’ın düğün merasimi görkemli bir kutlama ile gerçekleşti. Esa Royal Düğün Salonu’nda gerçekleşen merasime bölgenin önde gelen iş insanları ve siyasileri akın etti. Düğünde Çar Ailesi adına konuşan iş insanı Mehmet Çar, yıllardır dostluk içinde olduğu Özbay ailesi’nden Rümeysa Çar ile yeğeni Bülent Çar’a, ‘Birbirinize saygılı olun, büyüklerinize saygılı olun, evinizde neşe, saygı hiç eksik olmasın’ temennileri ile mutluluklar diledi.

Esa Royal Düğün Salonu, cumartesi akşamı Çar ve Özbay ailelerinin düğünlerine ev sahipliği yaptı. Seyfettin Çar’ın oğlu Bülent Çar ile Özbay Ailesi’nden Rümeysa Çar’ın hayatlarını birleştirdiği görkemli düğüne bölgenin tanınmış iş insanlarının yanı sıra bir çok siyasetçi katıldı. Halayın bir an olsun durmadığı düğünde, genç çiftin nikahını kıyan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Serdal Mumcu’da, kendisinin bir akraba düğününde olduğuna ifade etti.

Çar : ‘Biz onun en yakınlarıyız!’

Düğünde Çar Ailesi adına konuşma yapan Mehmet Çar, düğüne katılan misafirlere şükranlarını sunarken, düğünün 9 Eylül’e denk gelmesinden ötürü aileden saydıkları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı aralarında görememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Çar, ‘Sevgili İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu her platformda bizi ailesi olarak görüyor. Biz de onun en yakınlarıyız. Onun da selamlarını iletiyorum. En yoğun güne gelmiş düğünümüz. Bugün hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. Kuruluş yıl dönümü hem de İzmir’in kurtuluşu. O sebeple katılamadı ancak gönülden selamlarını iletti. Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık da akrabasının düğününde olduğu için bugün aramızda değil ama kendisini temsilen yine ailemizden biri olan Serdal Mumcu başkanımız burada. Ben kendisine mikrofonu uzatıyorum, tekrar bütün konuklara ailem adına, Çar ailesi olarak şükranlarımı sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

(Damat Bülent Çar ve Gelin Rümeysa Özbay’ın salona girişi)

Mumcu: ‘Akraba düğünündeyim’

Nikah merasiminde konuşan Serdal Mumcu ise, ‘Saygıdeğer misafirler, hepinizi Özbay ve Çar ailesi adına bu mutlu günümüze hoş geldiniz demek istiyorum. Sevgili Mehmet kardeşimin de söylemiş olduğu gibi bir akraba düğünündeyim. İki genç kardeşimin bu mutlu gününe şahit olarak geldim aslında. Yine tekrar etmek isterim ki, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve belediye başkanımız Mehmet Murat Çalık Bey’in selamlarını iletmek istiyorum’ sözlerle Çar ailesine olan sevgisini dile getirdi.

Mutluluğun sırrı ‘Saygı’ da

Nikah merasiminde, evlilikteki mutluluğun sırrını birbirine karşı saygıda saklı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Serdal Mumcu, evlilik cüzdanını ise genç çifte Mehmet Çar’ın vermesini istedi. Cüzdanı vermeden önce birkaç söz söyleyen Mehmet Çar da ‘Serdal Başkanımızın dediklerine harfiyen katılıyorum. Evinizde cömertçe saygılı olun birbirinize. Büyüklerinize saygılı olun. Bu 3 günlük dünyada, dünya malı için kimse birbirini ne kırsın ne üzsün. Saygıda cömert olduğunuz sürece her şeyin üstesinden gelirsiniz. Ev dışında da sorununuz olduğunuzda artık sizin kocaman bir aileniz var, hiçbir şey yaşamazsınız. Ben tekrar iki yeğenime ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum’ şeklindeki temennilerinde bulunurken, ‘Yuvayı dişi kuş kurar’ sözünü hatırlatarak cüzdanı Rümeysa Çar’a taktim etti.

 

Yerel seçimlerde Beylikdüzü’nde oy olarak büyük bir etkiye sahip olan Çar Ailesi’nin, önümüzdeki yerel seçimlerde desteğinin kime olacağı düğünde Mehmet Çar’ın yaptığı konuşma ile belli oldu. Mehmet Çar: ‘Ekrem İmamoğlu ve Mehmet Murat Çalık her zaman yanımızda oldu, biz de onların en yakınlarıyız’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Serdal Mumcu ile Mehmet Çar

ÇAR AİLESİ

DÜĞÜNDE DAVETLİLER SAATLERCE HALAY ÇEKTİ

Van Dernekler Federasyon Genel Başkanı Fatih Yağız’da düğüne katılanlar arasındaydı.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş ve eşi Meral Demirtaş’ın Çar ailesi ile pozu 

 

 

TEŞEKKÜR

 

Sevgili Bülent Çar ve Rümeysa Özbay’ın düğün merasimi için bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan,

 

Başta Sevgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı MEHMET MURAT ÇALIK, CHP Milletvekili TURAN TAŞKIN ÖZER, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı MÜLAYİM DEMİRTAŞ, Van Dernekler Federasyon Başkanı FATİH YAĞIZ, Büyükçekmece Belediye Başkanı HASAN AKGÜN, Esenyurt Belediye Başkanı KEMAL DENİZ BOZKURT, CHP Beylikdüzü ilçe yöneticileri, HDP il ve ilçe yönetimi EŞ Başkanları, Bingöl Dernekler Federasyonu, Elazığ Dernekler Federasyonu, Diyarbakır Dernekler Federasyonu ve tüm aile dostlarımıza;

 

SONSUZ TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ

 

 

ÇAR AİLESİ

 

#Denge TV #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Bir yanıt yazın