Canan Öztanık Temiz yazdı; Merhaba

Başarılı yazar Canan Öztanık Temiz ilk köşe yazısı ile sizlerle birlikte...

Herkese merhabalar Bundan böyle yazılarımla sizlerle beraber olacağım. Öncelikle size biraz kendimden bahsetmek istiyorum; uzun yıllardır lise kademesinde eğitimcilik yapıyorum ve aynı zamanda profesyonel yazarlığı bir arada götürüyorum 5. kitabım Sınır Tanımayan Kadınlar Kasım ayında okuyucularla buluştu.

Sizlere ilk yazımı bence Türkiye’nin en büyük sanat guruplarından bir tanesi olan “sanatla randevu” ekibi ile ilgili yazmak istedim. Sanatın farklı dallarını işin içine katarak her zamankinden farklı deneyimler veya tatlar sunarak planlanan buluşmaların gerçekleştiği  son derece güzel bir ekip farklı tecrübelerin yaşanılmasına imkan kılınan en güzel seyahat noktalarının ve mekanlarının kişilerin ve hikayelerin bir araya gelmesiyle oluşan unutulmayan bir tecrübe yaşatıyorlar. En büyük hedefleri ise sanata dair turları bugüne kadar hiç denenmemiş ve yapılmamış bir kombinasyonla yapıyor olmamaları.

Bunun için mutlaka gezilerinden herhangi birine katılmanız gerekli buna eşlik eden keyifli yemekler ve samimi sohbetler ise işin ayrı bir rengi.

Diyelim Güneydoğu’ya bir gezi düzenleniyorsa, bölgenin önemli yerlerini görmekle kalmıyor aynı zamanda o bölgenin sanatçılarıyla tanışıp sohbet etme imkanı sağlıyorlar. Böylelikle her katılımcıya kendini özel hissettiren yaklaşımları var ve bu herkesi http://sohbethatti.top aşırı mutlu ediyor. Tüm gezilerinde o bölgenin kültürel, sanatsal, tarihi özelliklerini çok iyi bilen insanları görevlendirerek aynı zamanda bilgi sahibi olarak ayrı bir keyif almanızı sağlıyorlar. Bazı gezilerde yazarlar, tiyatrocular ve bir çok sanatçının da katılımı ile anılarınıza ayrı bir güzellik katma şansını da yakalayabiliyorsunuz.

Sanatla randevu ekibi deyince Saffet Emre Tonguç demeden olmaz elbette. Takip edenler bilirler dünyaca ünlü  bir çok kişiye rehberlik eder . En son ülkemize gelen dünyaca ünlü oyuncu Michael Douglas , Catherine Zets-Jones ve Oğulları Dylan’a rehberlik etmiştir.

Yeni kitabı “Kanatlarımda İstanbul” Şubat ayında İngilizce versiyonu ile raflardaki yerine alacak.

Bir yanıt yazın