Can Ozan’ı hayranları sahneden indirmedi!

Can Ozan’ı hayranları sahneden indirmedi!

Türkiye’nin en çok dinlenen şarkısı Ağlama Ben Ağlarım ile müzik listelerinin zirvesinde yer alan Can Ozan, geçtiğimiz akşam Taksim Dorock XL Venue sahnesinde dinleyicileriyle buluştu.

Biletlerin tamamen tükendiği konserde sevenlerinin büyük ilgisi ve renkli pankartlarla karşılaşan Can Ozan, performansıyla göz doldurdu. Sevilen şarkılarını hayranıyla hep bir ağızdan söyleyen genç yıldız, şık tarzı, sahne enerjisi ve sempatik tavırlarıyla rüya gibi bir geceye imza attı.

Konseri boyunca izleyenlerini adeta büyüleyen Can Ozan, etkinlik sonunda hayranlarının yoğun isteği üzerine sahneden inmedi. Sevenlerinin güçlü alkışları ve tezahüratlarıyla Ağlama Ben Ağlarım şarkısına bis yapan sanatçı, hayranlarını kırmayıp konserini sürdürdü.

Son zamanlarda şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Can Ozan, genç ve dinamik grubu ile Türkiye’nin dört bir yanında verdiği yoğun konserlerle binlerce hayranıyla buluşmaya devam ediyor.

Başarılı sanatçı, 19 Mayıs tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenlerine büyük sürprizler yapacağı özel konserinin hazırlıklarına başladı.

Bir yanıt yazın