Can Baydar’ın ilk solo projesi yayında

Ünlü isimlere besteler veren Gece'nin solisti "Ömür Dedikleri" şarkısının remix versiyonu müzikseverlerle buluştu

Türkiye’nin en çok sevilen rock gruplarından Gece’nin solisti ve “Bana Bir Şarkı Söyle”, “Yarim” ve “Ben Öldüm” adlı gibi bir çok şarkının da söz yazarı olan Can BaydarÖmür Dedikleri” şarkısının remix versiyonunu müzikseverlerle buluşturdu.
Solo kariyerinin ilk projesi Mayıs ayında yayınlanan söz ve müziği Can Baydar’a ait olan düzenlemelerini Efe Demiral ve Harun Tekin’e ait olan şarkıda Can Baydar’a vokalde Fatma Turgut ve davulda Cem Aksel eşlik etti.
Can Baydar alternatif müziğe farklı bir yaklaşımlar baktığını gösteren “ Ömür Dedikleri” şarkısının remix versiyonunu Serkan Çeliköz ile birlikte tamamladı.
Koray Candemir ve Sıla gibi birbirinden değerli farklı tarzdaki sanatçılara verdiği bestelerle çok yönlü müzisyen kimliğinin altını çizerken ayrıca “Hesapta Aşk” ve “Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku” gibi sinema filmlerinin müziklerine de imza attı.
Geçtiğimiz yıllarda bir çok festivalde ve üniversite konserlerinde dinleyicileri ile buluşan Can Baydar ayrıca Nilüfer’in 13 düet albümünde ”Başıma Gelenler” şarkısını da Nilüfer ile birlikte yorumlamış ve çok sevilmişti.
Can Baydar’ın ”Ömür Dedikleri” şarkısının remix versiyonu Avrupa Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın