Afişte bile “Araf”ta kaldılar

Araf 3 adlı sinema filmi için üç ayrı afiş hazırlandı ve tüm hazırlanan afişler kullanılacak...

İlk iki film ile korku film hayranlarından tam not alan Araf filminin üçüncü serisi 27 Eylül günü vizyona girmek için gün sayıyor. Filmin yönetmenliğini üstlenen Biray Dalkıran’ın taptığı film sinemaseverlerin karşısına üç ayrı afişle çıkacak.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Biray Dalkıran “Filmimiz için üç farklı afiş bastırdık. Sinema salonlarında farklı afişlerimizle sinemaseverleri karşılayacağız. Filmin afişi için bile Araf’ta kaldık. Yaptırdığımız üç afişin çok beğenilmesi üzerine afişlerin her birini bir filminin promosyonunda kullanılacağını” sözlerine ekledi.
İyi Film nasıl yapılırın reçetesini yazdı
Mehmet Baştürk, Çağla Erdirmen, Sevgi Akoğlu, Emre Özmen ve Ufuk Başar Can’ın başrollerini paylaştıkları serinin üçüncü filminde senarist Şafak Güçlü’nün yaşanmış bir olaydan esinlenerek yazdığı Araf 3 filminin başarılı yönetmeni Biray Dalkıran iyi bir filmin reçetesini şöyle açıkladı; İyi bir kadro, iyi bir senaryo, ve iyi çekilen bir film izlenmenin %80’nini etkiler. Bir filmin kendiliğinden izlenme şans faktörü ise en fazla %20’dir. Ama bazı filmlerde şans faktörü daha fazla olabiliyor. Ama bizim filmimiz türü baz alındığında uzak ara en iyi film. Biz bu filmde izlenmeyi sağlayan %80’lik faktörü en mükemmel şekilde başardık. Şans kısmında da şu ana kadar iyi gidiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
ARAF 3 FİLMİNİN AFİŞLERİ
Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın