Çağrı’nın “Koza”sı yayında

Çağrı'dan 9 farklı şarkı ve 9 farklı klip

Baştan sona görsel ve işitsel olarak dizayn edilen ve Çağrı’nın iç dünyasına bir yolculuk olma özelliği taşıyan albüm; geniş ve başarılı bir ekiple hazırlanan titiz bir çalışmanın ürünü. Hem müzikal, hem hikaye ve senaryo hem de görsel olarak birbirinden ilham alan disiplinlerarası sanat projesi.
9 şarkı ve video klipten oluşan bu görsel albümün hikayesi;
9 kısıma bölünerek, hayatın tüm renklerini ve notalarını izleyici / dinleyiciye bir film niteliğinde aktarmaktadır. Hikayenin her bir bölümünü, akışını oluşturan bu 9 basamak, birbirini izleyen şarkılarla iç içedir.
Bölümlere ayrılan hikayenin bu dokuz basamağı; enstalasyon (yerleştirme sanatı), ses enstalasyonları ve video-art ile “ArtBizTech.BangPrix” işbirliği aracılığıyla sanatseverlerle buluşturulacaktır.
Çağrı’nın müziğe ve sanata olan eşsiz yaklaşımını yansıtan “Koza” görsel albüm lansman partisi ve konseri olarak düzenlenecek etkinlikle birlikte, Netflix Türkiye’de 9 bölümden oluşan özel yayının ve Spotify prömiyerinin ardından iTunes’ta ve tüm dijital platformlarda satış için yerini alacaktır.

Bir yanıt yazın