DOLAR 28,9395 0.04%
EURO 31,3794 0.02%
ALTIN 1.885,570,11
BITCOIN 12142794,72%
İstanbul
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
Büyükçekmeceli göçmenler ülkelerinin yöresel lezzetlerini tanıttı
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Büyükçekmeceli göçmenler ülkelerinin yöresel lezzetlerini tanıttı

Büyükçekmeceli göçmenler ülkelerinin yöresel lezzetlerini tanıttı

ABONE OL
20 Aralık 2022 16:36
Büyükçekmeceli göçmenler ülkelerinin yöresel lezzetlerini tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece Belediyesi’nin Dünya Göçmenler Günü’nde düzenlediği ‘Benim Ülkemin Lezzetleri’ isimli etkinlikte göçmen vatandaşlar bir araya geldi.

Basın Bülteni Paketi

Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim ve Sosyal Tesisleri Mutfak Akademisi’nde kendi ülkelerine ait yemekleri hazırlayan göçmen vatandaşlar yöresel lezzetlerini tanıttı.

Birbirinden lezzetli yemekler hazırlandı

Dünya Göçmenler Günü kapsamında düzenlenen ‘Benim Ülkemin Lezzetleri’ isimli etkinlikte birbirinden lezzetli yemekler hazırlandı. Türkiye, Romanya, ABD, Irak, Afganistan, Filistin, Türkmenistan’a ait lezzetleri tanıtan göçmen vatandaşlara Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu ve Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.